Seda Sayan canlı yayında evlenme teklifini yanıtladı

Yayın tarihi: 14 Mart 2022 Pazartesi 7:30 pm - Güncelleme: 14 Mart 2022 Pazartesi 7:30 pm

Bir süredir müzisyen Çağlar Ökten ile beraberliğini sürdüren Seda Sayan, canlı yayında Ökten’in evlilik teklifini kabul ettiğini açıkladı.

Seda Sayan’ın Çağlar Ökten ile yeni bir aşka yelken açtığı ve ikilinin nikah masasına oturmaya hazırlandığı bir süredir konuşulmaktaydı. Sayan canlı yayında bu iddiaları sonlandıracak bir açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı, canlı yayında Ökten’in evlilik teklifini kabul ettiğini açıkladı. Çağlar Ökten’in evlilik teklifini kabul eden Sayan, Ökten ile de evlenerek 7. kez nikah masasına oturmuş olacak.

Sayan, sunucusu olduğu ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ adlı programda evlenme teklifi sürecini anlattı.

“BU AŞKA SİZ DE ŞAHİTSİNİZ”

Programda açıklama yapan Sayan, “14 Şubat’ta evlilik teklifi aldım. İnşallah sonsuza dek; evet! Bu aşka siz de şahitsiniz!” şeklinde konuştu.

“EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ”

Seda Sayan, daha önce Show TV’nin sevilen programı ‘Pazar Sürprizi’nde Ömür Sabuncuoğlu’na verdiği röportajda, “Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok” demişti.

Seda Sayan’ın sevgilisi Ata Çağlayan kimdir? Ata Çağlayan kaç yaşında, nereli?