Yemekteyiz programının sunucusu Seda Sayan alkolü fazla kaçırınca açıklaması ‘pes’ dedirtti

Yayın tarihi: 13 Ekim 2019 Pazar 10:23 am - Güncelleme: 13 Ekim 2019 Pazar 5:24 pm

Yemekteyiz’in yanı sıra geçtiğimiz haftalarda O Ses Türkiye’nin jüriliğine de başlayan Seda Sayan, önceki gece fazla alkolden ehliyetini kaptırdı.

56 yaşındaki Seda Sayan bu sefer farklı bir olay nedeniyle gündeme geldi. Son dönemlerde Tv8’deki işleriyle adından söz ettiren ünlü isim, trafik polisinin kontrolüne takılınca alkollü olduğu ortaya çıktı.

MagazinHattı’nın haberine göre İstanbul’un Zincirlikuyu bölgesinde trafik polislerinin çevirmesine takılan Seda Sayan, 0.70 promil alkollü çıktı. Sınırı aşan Sayan’ın ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Senede 2-3 kez araç kullanıyorum: Ehliyeti elinden giden Seda Sayan’ın olayın ardından “Senede 2 – 3 kez araç kullanıyorum. Onda da alkollü yakalandım” dediği de öne sürüldü.

Sahne gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını duyurmuştu! AKP’li vekilden Cem Yılmaz’a: Salon soytarısı…

Peki Seda Sayan kimdir?

30 Aralık 1961 senesinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Pek çok kişi bilmese de gerçek ismi Aysel Gürsaçer’dir.

Müzik piyasasında 1980’li dönemlerde önemli bir başarı elde ederek kariyerinde yükselişe geçen Seda Sayan, “Ah Geceler”, “Bebeğim”, “Ben Sana Demedim mi”, “Sensizliğe Yanarım” ve “Var mısın” gibi müzik parçalarıyla çok geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Müziğe karşı yeteneği ve tutkusu henüz çocukluk dönemlerinde öğretmeni sayesinde keşfedilen Seda Sayan, 1981 senesinde Üç Kardeştiler adlı sinema filmi projesiyle ilk defa beyaz perdede boy göstermiştir.