Seçim öncesi ihanetle suçlamıştı! Bekir Bozdağ Şanlıurfa’da günah çıkardı

Yayın tarihi: 11 Nisan 2024 Perşembe 2:43 pm - Güncelleme: 11 Nisan 2024 Perşembe 2:58 pm

AKP’den ayrılıp YRP’den belediye başkanı seçilen Kasım Gülpınar’ı seçim öncesi ihanetle suçlayan ve AKP’nin seçim çalışmalarında da yer alan Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ Şanlıurfa’da yaşanan yenilgiyi değerlendirerek, “31 Mart seçimlerinde Urfa’da alınan sonuçların müsebbibi biziz, kesinlikle Urfalılar değildir” dedi.

TBMM Başkanvekili ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da bayramlaşma etkinliğine katıldı. AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Bozdağ seçim sonuçlarını da değerlendirdi.

”SONUÇLARIN MÜSEBBİBİ BİZİZ”

Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına da katılan ve buluştuğu insanlarla gündeme gelen Bozdağ seçimde yaşanan yenilginin sebebinin kendileri olduğunu ifade etti. Bozdağ bayramlaşma töreninde, “31 Mart seçimlerinde Urfa’da alınan sonuçların müsebbibi biziz, kesinlikle Urfalılar değildir” dedi. AKP olarak bu durumdan daha da güçlenerek çıkacaklarını ifade etti.

FOTOĞRAFI GÜNDEM OLMUŞTU

Bekir Bozdağ seçim çalışmaları kapsamında kentte İzol Katliamı davasında 4 kez müebbet hapis cezası alan Cihan İzol ile birlikte oruç açtığı fotoğraf gündem olmuştu.

YRP ADAYINI İHANETLE SUÇLAMIŞTI

Kasım Gülpınar’ın AKP’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) büyükşehir belediye başkan adayı olmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Bozdağ ”Kasım Gürpınar’ı Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’da 4 dönem vekil yaptı. Buradaki her işten mesul. İyiden kötüden. 2 dönem MKYK üyeliği 2 dönem AB üye komisyonluğu başkanlığı ve en son genel başkan başdanışmanlığı tüzüğe aykırı olmasına rağmen Cumhurbaşkanımız fiilen MYK’ya da aldı. Partide verilmeyen bir tek genel başkanlığı koltuğu kaldı. Şimdi bizden adaylık çıkmayınca gidip başka partiden aday oldular. Şimdi bu çok net bir koltuk verirseniz biz sizdeniz ama koltuğu vermezseniz biz verendeniz. Burada ilke yok etik yok nerede 12 yıl size emek vermiş size imkan vermiş fırsat vermiş Cumhurbaşkanımızı bir kalemde siliyorsunuz. Gidip pazarlıklarını yaptılar Yeniden Refah Partisi’ne geçtiler. Bu Erdoğan sevgisi değil bu Erdoğan’a ihanettir. Cumhurbaşkanımızı arkadan önden hançerlemektir. Urfalılar bunu böyle görüyor.” ifadelerini kullanmıştı.

bekir bozdağ

Bekir Bozdağ, YRP Şanlıurfa adayı Kasım Gülpınar’ı ‘Erdoğan’a ihanet’le suçladı, jet yanıt geldi

Kaynak: HABER MERKEZİ