Seçil Erzan’ın ifadesinde adı geçen AKP’li Köşkdere partisinden istifa etti

Yayın tarihi: 4 Aralık 2023 Pazartesi 12:50 pm - Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi 6:42 pm

Dolandırıcılıktan tutuklanan bankacı Seçil Erzan’ın ifadelerinde adı geçen Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi AKP’li Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere, partisinden ve görevinden istifa etti.

Bankacı Seçil Erzan’ın ünlü futbolcuların da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı olaya ilişkin gelişmeler sürüyor.

İSTİFA ETTİ

Soruşturma kapsamında Erzan’ın, “Yatırım yapma amacıyla para aldığım kişilerden” dediği, ilçe teşkilatınca disiplin kuruluna sevk edilen AKP Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere, partisi ve meclis üyeliğinden istifa etti. Köşkdere, bugün Çorlu Belediye Başkanlığı’na gönderdiği dilekçesinde sağlık gerekçesiyle istifa ettiğini bildirdi.

İddia: Fatih Terim Seçil Erzan’ın evinde kaldı

SAĞLIK PROBLEMLERİNİ GEREKÇE GÖSTERDİ

Köşkdere, dilekçesinde, “31/03/2019 tarihinden itibaren yürüttüğüm Çorlu Belediye Meclis üyeliğimden sağlık sebeplerimden dolayı istifamın kabulünü saygılarımla arz ederim” ifadelerini kullandı. Nuri Köşdere, ayrıca parti teşkilatına gönderdiği dilekçeyle de partisinden istifa etti.

NE OLMUŞTU?

Erzan’ın para teslimatında çantacı olarak kullandığı Ali Yörük’ün ifadesinde Erzan ile AKP Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere’nin yasak aşk yaşadığını söylediği öğrenilmişti.

Büyük vurgunda yeni detaylar! Seçil Erzan’ın ‘Korkuyorum’ dediği isim belli oldu

Seçil Erzan’ı tehdit ettiği öne sürülen Cüneyt Demir ilk kez konuştu!

Futbolcuların Seçil Erzan’a attığı mesajlar ortaya çıktı! “Onu durduracak bir kredim kalmadı”

Seçil Erzan’ın son telefon görüşmesi ortaya çıktı! AKP’li Nuri Köşkdere detayı

Kaynak: DHA