Seçil Erzan’ın çekmecesinden ‘manifesting’ çıktı! Onlarca yazı

Yayın tarihi: 22 Aralık 2023 Cuma 1:10 pm - Güncelleme: 22 Aralık 2023 Cuma 1:21 pm

Fon dolandırıcılığından yargılanan Seçil Erzan‘ın bankadaki çekmecesinden onlarca ‘manifesting’ yazıları çıktı. Kağıtlar dava dosyasına girdi. 

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Galatasaraylı kaleci Muslera’nın da aralarında bulunduğu futbol dünyasının 18 ünlü ismini yüksek kar vaadiyle milyonlarca dolar dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın yargılandığı davada yeni belgeler ortaya çıktı.

ÇEKMECESİNDEN ÇIKTI

Sabah’tan Atakan Irmak’ın Erzan’ın banka çekmecesinden çıkan manifesting yazıları da dava dosyasına girdi. Erzan’ın aşk hayatını düzene koymak ve finansal sıkıntılarını aşmak için de kağıtlara yazdığı bu yazılarla evrene enerji yolladığına inandığı öne sürüldü.

Emre Belözoğlu ‘Seçil Erzan’ sessizliğini bozdu: Olayı ben çıkardım ortaya

‘PLATİN BOLLUK BİLİNCİ UYGULAMASINI AKTİF EDİYORUM’

Erzan’ın 23 milyon 700 bin liralık kredi çeken bir ismin evraklarına yüzlerce 50 rakamını yazdıktan sonra Reiki felsefesinin Türkiye’deki hocası olarak bilinen Mehmet Aslan’ın ismiyle birlikte, “Mehmet Aslan hocamın bana getirdiği platin bolluk bilinci uygulamasını aktif ediyorum” yazdığı belirlendi.

REİK FELSEFESİNDE PLATİN BOLLUK İNANCI

Erzan’ın finansal bataklıktan kurtulabilmek için başvurduğu platin bolluk uygulaması Reiki felsefesine göre, kişinin sahip olmayı dilediği tüm bolluğu ve refahı yaşamına getirmek için bira araya getirilmiş altıncı boyuta ait enerji ve frekanslardan oluşuyor. Uygulamayla, bolluk bilinci uyandırılarak aktive ediliyor ve kişi altıncı boyutun refah frekansı ile uyumlanıyor. İnanışa göre kişi bu yolla kendi içindeki ‘yoksulluk’ illüzyonuna son veriliyor. Süreç içerisinde uygulamayla birlikte kişinin beynindeki uyuyan bölümler uyandırma işlemi başlatılıyor ve bu işlem bolluk bilinç bilgisi uyandırılana kadar devam ediyor. İnanışa göre özellikle bu uygulamayı yapan kimse maddi dünyanın üstadı olma yolunda ilk adımı atıyor.

MANİFESTİNG NEDİR?

Son zamanların öne çıkan tabirlerinden biri olan “manifestlemek” ise çekim yasasına dayanan ve kişinin düşündüğü ve derinden inandığı şeylerin gerçek olmasını ifade eden bir kavramdır.

Türkçe’ye ‘tezahür’ olarak da çevrilen manifest kavramını kullanmak, bir şeyleri manifest etmek istiyorsanız bu adımları izlemelisiniz…

1- HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN

Tüm ayrıntılarıyla ne istediğinizi belirleyin. Her ne arzu ederseniz edin niyetinizi mümkün olduğunca belirgin hale getirin.

2- NE İSTEDİĞİNİZİ DÜŞÜNÜN VE YAZIN

Umutlarınızın, hayallerinizin ve hedeflerinizin tam olarak ne olduğunu belirlediğinizde, evrene ne istediğinizi sormanız gerekir. İstekleriniz konusunda net olduğunuzda bunları; dua, meditasyon, görselleştirme, niyetlerinizi yüksek sesle söylemek gibi yöntemlerle dile getirin.

3- HEDEFLERİNİZE YÖNELİK ÇABA SARF EDİN

Her işte olduğu gibi manifesting sürecinde de eyleme geçmeden sonuç göremeyeceksiniz. Bu sebeple hedeflerinize ulaşmak için hangi adımları atabileceğinizi düşünün ve harekete geçin.

4- MİNNETTAR OLUN

Hayal ettiğiniz her şeyi istediğiniz düzende ve zaman çerçevesinde alamayabilirsiniz, ancak ne kadar büyük veya küçük olursa olsun elde ettiğiniz her şey için şükredin.

5- KORKULARINIZDAN KURTULUN

İçinizdeki korkulardan ve yetersiz, değersiz olduğunuz gibi olumsuz düşüncelerden kurtulun. Bu tarz düşünceler sizi hayatınız boyunca sınırlayacaktır. Bunları hak etmediğinizi kendinize hatırlatın ve hak ettiklerinize odaklanın.

6- ESNEK OLUN SÜRECE GÜVENİN

Manifestlemek bir süreçtir. Bu sebeple bu akışkan sürece güvenin, sabırsız olmayın.

7- KÖTÜ ENERJİLERİNİZDEN KURTULUN

Evrene duygu düşüncelerinizle sürekli kötü ve negatif enerji gönderiyorsanız aynı enerjiyi kendinize çekeceksinizdir. Bu sebeple enerjinizi değiştirin. Çünkü pozitif olduğunuzda pozitif yansımalar göreceksiniz.

Seçil Erzan’ın kırık telefonundaki mesaj: Ben gidiyorum, kimseye söyleme

Kaynak: TELE1