Seçil Erzan’ın Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan’la para çekerken görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 5 Ocak 2024 Cuma 5:08 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2024 Cuma 5:08 pm

Futbol dünyasının önemli isimlerini fon adı altında dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan’ın, Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan ile bankadan para çekerken görüntüleri ortaya çıktı.

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi isimlerin de aralarında bulunduğu futbol dünyasının önemli isimlerini fon adı altında dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dava dosyasına, müşteki Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan’ın 25 ve 30 Kasım 2022 tarihlerinde sanık Seçil Erzan ile birlikte bankaya geldiği ve bankadan ayrıldığı görüntüler girdi.

Bankanın 25 Kasım 2022 tarihli kamera kaydı görüntülerine göre, sanık Erzan ve Okan Turan’ın ellerinde çantalarla bankaya geldikleri görülüyor. Okan Turan, bankadan para çektikten sonra Seçil Erzan ile birlikte bankadan ayrılıyor.

Ayrıca 30 Kasım 2022 tarihli görüntüye göre, Okan Turan bankadaki evraklara imza atıyor ve para çekmesinin ardından Seçil Erzan ile dışarı çıkıyor. (AA)

Hakan Balta’nın eşi: Seçil Erzan bizi de aradı

Seçil Erzan’ın kuzeniyle mesajları ortaya çıktı: Fatih Terim’e yaranacağım diye ne yaptığının farkında mısın?

Kaynak: AA