Seçil Çiftçi’nin işlediği cinayetteki ‘mesaj’ detayı

Yayın tarihi: 17 Ocak 2023 Salı 10:39 am - Güncelleme: 17 Ocak 2023 Salı 10:39 am

Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi, eski erkek arkadaşı Semih Sevim’i demir çubukla öldürmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Çiftçi, Sevim’in kendisine yönelik mesaj göndermeli paylaşımlar yaptığını söyledi.

Şarkıcı ve model Seçil Çifçi, ayrılmalarına rağmen kendisini rahatsız etmeye devam eden eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürdü.

Gözaltına alınan Seçil Çiftçi ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevgi ile ayrıldıklarını, ancak kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası ile birlikte Sancaktepe’de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti. Çiftçi’nin ifadesinde, “Tartışmanın büyümesi üzerine sandalyenin kırık demir bacağıyla defalarca vurdum. Hayatını kaybedince babamdan yardım istedim. Elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürerek gömdük” dediği öğrenildi.

İSTANBUL’A GELİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMIŞ

Seçil Çiftçi’nin iddiasına göre; Semih Sevim kendisini rahatsız etmeye başladı. Semih Sevim, geçen yıl ekim ayından itibaren sosyal medyada Seçil Çiftçi’ye yönelik göndermelerde bulunmaya başladı. “Benimle derdi olanın derdi bitmeyecek”, “İntikam hayat alır farkına bile varamazsın”, “Ben kefenimi arka cebimde taşıyorum” gibi sözler paylaştı.

Semih Sevim, 24 Aralık 2022’de Tokat’tan İstanbul’a gitti. En son 27 Aralık’ta sosyal medyada, Şişli’de olduğunu gösteren bir paylaşımda bulundu ve sonra ortadan kayboldu. Ailesi haber alamayınca kayıp başvurusunda bulundu.

Şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü