Şebnem Şirin’i katleden Furkan Zıbıncı, hakim karşısına gömlek ve kravat ile çıktı

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2022 Cuma 8:06 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 8:07 pm

Denizli’de Şebnem Şirin‘in boğazını kesip vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak katleden tutuklu sanık Furkan Zıbıncı’nın yargılandığı davanın bugün ikinci duruşması görüldü. Mahkeme heyeti, savunmanın delil sunması için ek süre verdi. Bir sonraki duruşma 17 Haziran’da görülecek.

Gıda mühendisi Şebnem Şirin, 27 Ekim’de Furkan Zıbıncı tarafından kesici aletle öldürüldü. Şebnem Şirin’in öldürülmesiyle ilgili devam eden davanın ikinci duruşması, bugün Denizli Adliyesi’nde görüldü. Fail Furkan Zıbıncı, duruşmaya SEGBİS aracılığıyla katıldı. Mahkeme, savunmanın delil sunması için ek süre verirken, mahkemeye gelmeyen baba İsmail Zıbıncı’nın dinlenmesi için davayı 17 Haziran’a erteledi.

Şebnem Şirin cinayetinde suçlanan polisler için takipsizlik kararı

ŞİRİN AİLESİNİN AVUKATLARI ÇELİŞKİLİ İFADELERE İTİRAZ ETTİ

Furkan Zıbıncı olayı hatırlamadığını yinelerken, pişman olduğunu söyledi. Davada, Gürkan Zıbıncı ve Mustafa Tolgay da tanık olarak ifade verdi.

Olay günü ile ilgili ifade veren iki kişinin çelişkili ifadeleri üzerine, Şirin’in aile avukatları itirazda bulundu. Karakol ve savcılık ifadeleri ile çelişen noktalara ilişkin itirazlar kayıt altına alındı.

Mahkeme, davayı 17 Haziran’a erteledi.

GÖMLEK GİYİP KRAVAT TAKTI

Sanık Furkan Zıbıncı’nın duruşmaya giderken gömlek giyip, kravat takması ise dikkat çekti.

Şebnem Şirin’in katili Furkan Zıbıncı ilk kez hakim karşısına çıktı