SD 898 yongasını alacak telefon hangisi

Yayın tarihi: 8 Kasım 2021 Pazartesi 12:00 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2021 Pazar 1:48 pm

SD 898 ile gelecek olan ilk telefon açıklandı. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimler şimdiden Qualcomm’un yeni yongası için sıraya girmiş durumdalar. Malum kritik bir çip krizinin tam ortasındayız. Dolayısıyla bu krizin ne zaman sona ereceğini kestirmek güç.

Özellikle yüksek teknoloji ürünü olan, güçlü çiplere ihtiyaç duyan firmalar, kriz bitene kadar kendilerini bir şekilde sağlama almak istiyorlar. Pek çok üretici şu sıralar stok sıkıntısı çekiyor. Bu sıkıntılar yüzünden satış grafiklerinde büyük düşüşler söz konusu.

Bu tarz problemlerden sıyrılmanın yolu ise kesenin ağzını biraz açmaktan geçiyor. Yani üretici tarafa normalin üzerinde teklifler sunan şirketler, daima kazançlı çıkıyor.

 

SD 898

Peki gelelim asıl konumuza. Qualcomm’un 30 Kasım’da tanıtacağı, en güçlü yonga setine sahip ilk telefon hangisi olacak? Direkt olarak akıllara birkaç isim gelecektir.  Zaten sektörde boy gösteren pek çok isim yeni yongalar için şimdiden sıraya girmiş durumdalar.

Bunlar arasında kazanan isim ise Xiaomi oldu. Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi 12, Qualcomm’un yeni yongasına sahip ilk model olacak. Xiaomi’nin ardından ise Motorola geliyor. Motorola bu SD 898’e sahip ilk modelini 2021’in sonlarına doğru satışa sunmuş olacak.

BioNTech aşılarında 3. doz dönemi başlıyor