Sayan’dan Bayülgen’e: “Bastığım yerlerde köpek olasın…”

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2019 Perşembe 10:02 am - Güncelleme: 25 Temmuz 2019 Perşembe 10:27 am

Şarkıcı Seda Sayan, Okan Bayülgen’in giyim kuşamı hakkında yaptığı yorumlara bir şarkı ile yanıt verdi. Sosyal medya hesabından da paylaştı.

 

Seda Sayan geride bıraktığımız günlerde ilginç bir çorap tercihinde bulunmuş ve pek çok magazin programında bu tercihi masaya yatırılmıştı. Sayan’ın giydiği çorabı gündemine taşıyan isimlerden biri de Okan Bayülgen olmuş, Bayülgen programında Sayan’ın 15 bin liralık ayakkabısının içine giydiği çorabı ti’ye almış; “Bu anneanne çorabı” demişti. Seda Sayan da yapılan yoruma sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından paylaştığı bir video üzerinden Bayülgen’e yanıt verdi.

Sosyal medyadan da etiketledi:

 

 

Sayan, “Sen benim topuğuma kurban olasın. Bastığın yerlerde köpek olasın” şarkısını sosyal medya hesabından paylaşarak videoya Okan Bayülgen’i de etiketledi ve “Sana armağan bu şarkım” notunu düştü.

Bu görüntüler çok konuşuldu:

 

 

Çoraplarıyla eleştiri oklarına hedef olan Sayan; “Yaz sıcağında giydiğim o çorap zaten çok ipek, eldivenle giyebileceğiniz bir çorap. Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden “Helal olsun” diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır. Çorap Fransa’dan doğmuştur.” diyerek kendisini savunmuştu.