Savcı Sayan paylaşımı üzerine aldı: Reisin hatrına susuyoruz

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma 2:43 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma 2:47 pm

Vekil seçilemeyen eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan “AK Parti’de hiç kimse vazgeçilmez değildir” paylaşımını üzerine aldı. Sayan “Ne acıdır ki boğazımızı sıkan bütün eller tanıdık. Ama Reisin hatırına susuyoruz” dedi.

“Taraf olduğum tek kişi; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyen gazeteci Osman Diyadin, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda “AK Partinin; Sahibi önce millet… Sonra Recep Tayyip Erdoğan’dır…” dedi. Diyadin paylaşımında Erdoğan haricindeki herkes için “AK Parti’de hiç kimse vazgeçilmez değildir” ifadesini kulllandı.

Söz konusu paylaşımı seçimde vekil adayı olmasına rağmen seçilemeyen eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan üzerine aldı. Paylaşımı alıntılayan Sayan, “Ne acıdır ki boğazımızı sıkan bütün eller tanıdık. Ama Reisin hatırına susuyoruz” dedi ve şunları kaydetti:

‘NE KADAR HAKSIZLIĞA UĞRASAK DA…’

“BİZ KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ. SAYIN ERDOĞAN’IN NEFERLERİYİZ… Osman kardeş, bu ülkede siyaset yapmak isteyen herkes kendine bir parti bulabilir, parti kurabilir. Ama herkes Sayın Erdoğan gibi bir önder bulamaz. Biz önderimiz hatırına ne kadar haksızlığa uğrasakta sabredeceğiz. Kızılcık şerbeti içtik diyeceğiz. Gün koltuklarımızı düşünecek gün değil. Gün ülkemize göz koyanlara karşı savaşma günüdür. Bu savaşı da ancak Sayın Erdoğan gibi bir komutanla kazanabiliriz. Gerisi teferruattır. Buna canı gönülden inanmış bizlere en yakınımızdan bile ihanet gelirse sabredeceğiz. Biz zor günde kaçanlardan değil, dik duranlardan olacağız.

‘PARTİMİZDE BAŞLAYAN ADAMCILIK VE GRUPÇULUK HASTALIĞI…’

(15 Temmuz’da yüreklileri gördük) Son dönemde partimizde başlayan adamcılık ve grupçuluk hastalığına alet olmayacağız. Biz kimsenin adamı değiliz. Olmayacağız. Biz Sayın Erdoğan’ın neferleri olarak kalacağız. Siyasette bütün istediklerini almış, maddi hazlarının zirvesinde olanlar bizi fantezilerine alet etmeye çalışmasınlar. Biz Sayın önderimizin ağzından çıkan cümlelere bakarız.

‘BOĞAZIMIZI SIKAN BÜTÜN ELLER TANIDIK’

Ne acıdır ki boğazımızı sıkan bütün eller tanıdık. Ama Reisin hatırına susuyoruz. Susacağız.. İnan az değiliz kendini hint kumaşı görenlerden çok ama çok fazlayız.. Gerçek dostlar zararı paylaşabilen dostlardır. Biz birileri gibi REİS’in sadece kârına ortak olandan olmayacağız. Biz REİS’in zararına ortak olan dostlarıyız. adamlarıyız. Varsın kârı onlar paylaşsın. “ Sana yanlışını söyleyen DOSTUN ,gizleyense her zaman DÜŞMANIN’dır” Hayırlı Cumalar..”