Savcı boşanma aşamasındaki eşini darp etti!

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 11:52 am - Güncelleme: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 11:53 am

İstanbul’da Cumhuriyet Savcısı olan F. V. boşanmak üzere olduğu öğretmen Şeyma A.’yı darp etti. Savcı F. V. Şeyma A.’ya  “Tazminat istemeyeceksin. Boşanmadan sonra bu yaşadıklarının hesabını vereceksin” diye tehdit mesajı gönderdi.

İstanbul Silivri’de yaşayan 28 yaşındaki öğretmen Şeyma A. ile 37 yaşındaki Cumhuriyet savcısı F. V., 4 yıl önce evlendi. Çiftin bu evlilikten çocukları oldu. Evliliklerinde anlaşmazlık yaşamaya başlayan ikili, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldı.
Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre geçtiğimiz günlerde savcı, çocuklarını görmek için eşinin ikametine gitti. İkili arasında boşanma nedeniyle tartışma başladı. Tartışma sırasında savcı Şeyma A.’yı darp etmeye başladı. Savcı, Şeyma A’nın Boğazını sıkarak, ‘Seni öldüreceğim’ diye tehdit etti.

Nefessiz kaldığı için bayılan genç kadın gözlerini açtığında, savcı evden ayrıldı. Ağlayan çocuklarını da yanına alan mağdur kadın, hastaneye giderek tedavi oldu.

Boşanma aşamasında olduğu erkek demir sopayla darp etti! “Grup yapalım dedi, şiddet gördüm”

ŞİKAYETÇİ OLDU

Vücudunun çeşitli yerlerinde ve boynunda izleri olan kadın, darp raporu aldı. ‘Benden elindeki kanıtlarla tazminat istemeyeceksin. Anlaşmalı boşanacağız. Boşanmadan sonra bu yaşadıklarının hesabını vereceksin’ tehdit mesajlarıyla savcılığa başvuran Şeyma A., savcı eşinden şikayetçi oldu.

Aile Mahkemesine de başvurarak eşine karşı uzaklaştırma kararı talep eden kadının talebiyle, mahkeme savcı F. V.’nin genç kadının yanına ve konutuna yaklaşmamasına, küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına, çocuklarıyla olan kişisel münasebetinin askıya alınmasına ve bu kararın 2 ay süreyle uygulanmasına karar verdi.