Savaş Cebeci-Kaan Kazgan kavgasının ardından polis harekete geçti!

Yayın tarihi: 19 Eylül 2023 Salı 5:45 pm - Güncelleme: 19 Eylül 2023 Salı 5:45 pm

Sosyal medya üzerinden atıştıktan sonra dün Tuzla’daki boş bir alanda kavga eden Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan karakolluk oldu. İki isim gündeme oturan görüntülerin ardından polise ifade verdi.

Fenomen vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan, sosyal medya üzerinden atıştıktan sonra dün İstanbul’un Tuzla ilçesindeki boş bir arazide birbirine girdi. İkilinin kavgasında Cebeci’nin yüzü kanlar içinde kalırken, o anlara ait görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medyaya yansıyan kavga görüntülerinin ardından polis ekipleri tarafından Cebeci ve Kazgan hakkında işlem yapıldı.

Sözcü’nün haberine göre; Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü, kavganın ardından iki ismi ifadeye çağırdı. MMA dövüşçüsü Kazgan’ın “Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık” dediği öğrenildi.

Sosyal medyadaki atışma sokak dövüşüyle bitti! Dövüşçü Kaan Kazgan fenomen Savaş Cebeci’yi kanlar içinde bıraktı

 

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Savcılık ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

Savaş Cebeci’nin kavga öncesi görüntüleri ortaya çıktı