Şartlı tahliye edilmişti! Genç kadını taciz etmeye devam ediyor

Yayın tarihi: 24 Eylül 2020 Perşembe 8:44 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2020 Perşembe 8:47 pm

Tuğçe Çelik’i 1.5 yıldır taciz ettiği için tutuklanan Nurettin Şeyhmusoğlu tahliye edildi. Elektronik kelepçe ve uzaklaştırma şartlarıyla tahliye edilen Şeyhmusoğlu’nun Çelik’i taciz etmeye devam ettiği öğrenildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, iki ay önce üniversite öğrencisi Tuğçe Çelik’i (21) taciz ve tehdit ettiği iddiası ile tutuklanan Nurettin Şeyhmusoğlu (46) iki gün önce elektronik kelepçe kullanma ve Çelik 200 metreden fazla yaklaşmama şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak Şeyhmusoğlu’nun serbest bırakıldıktan sonra yeni açtığı sosyal medya hesabından hakaret ve tacize devam ettiği ileri sürüldü.

Bodrum’da oturan Çelik, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır Şeyhmusoğlu tarafından taciz edildiğini, ölüm korkusu ile sokağa çıkamadığını belirterek, şikayette bulunmuş; şikayetinin ardından gözaltına alınan Şeyhmusoğlu, tutuklanmıştı.

MAHKEMEDEN KARAR ÇIKTI

Şeyhmusoğlu hakında açılan dava, Bodrum 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. İkinci celsesi görülen duruşmada tutuklu sanık Şeyhmusoğlu hazır bulundu. Mahkeme heyeti ‘sanığın üzerine atılı suç vasfının değişme ihtimali, tutukluluk süresi, delillerin toplanmış olması ve adli kontrol hükümleri dikkate alınarak Şeyhmusoğlu’nun tahliyesine karar verdi. Elektronik kelepçe tedbiri altına alınarak tahliye edilen Şeyhmusoğlu’nun, Tuğçe Çelik’e 200 metreden fazla yaklaşmaması kararı da alındı.

SERBEST KALDI, TACİZİ BIRAKMADI

Şeyhmusoğlu’nun, Çelik’in babası Yaşar Çelik’in adını kullanarak açtığı yeni sosyal medya hesabından yeniden hakaretlerde bulunduğu ve taciz mesajlarına devam ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Çelik bir kez daha polise giderek şikayetçi oldu.