Şarkıcı Nilüfer’den ‘TikTok’ sitemi

Yayın tarihi: 10 Eylül 2022 Cumartesi 3:31 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2022 Cumartesi 3:31 pm

Şarkıcı Nilüfer, Bursa’da verdiği konserde TikTok hesabında az takipçi olmasından yakındı. Nilüfer, konserdeki dinleyicilerine “Az takipçim var. İnsan bir takip eder” diyerek sitem etti.

Sanatçı Nilüfer, Bursa Açıkhava sahnesinde hayranlarına konser verdi. Bursa’da sahne almaktan dolayı mutluluğunu söyleyen şarkıcı, bir sitemini de dile getirdi. TikTok hesabında az takipçi olmasından yakınan Nilüfer, “İnsan bir takip eder” ifadesini kullandı.

“TİKTOK HESABIM VAR AMA TAKİPÇİM AZ”

Ünlü şarkıcı, şarkı aralarında dinleyiciler ile sohbet etti.  “Biz eski jenerasyonuz” diyen Nilüfer, “Siz böyle açıyorsunuz ya telefonlarınızın ışıklarını konserde, ben tabi eskilere gittim jenerasyon farkı, biliyorum bunları, bilmiyorum sanmayın. Tabii TikTok hesabım bile var ama takipçim az. Öyle bir sıkıntı var.” sözleriyle hayranlarına seslendi.

HAYRANIYLA KONUŞTU

“TikTok hesabı olan var mı” diye dinleyicilerine soru soran Nilüfer’e bir dinleyicisi ‘evet’ dedi. Nilüfer’ün “Peki beni takip ediyor musunuz?” sorusuna ise hayranı “hayır” yanıtını verdi.
Nilüfer, dokuz bin takipçisi olduğunu söyleyen seyircisine, “Dokuz bin takipçin mi var? Benden çok takipçin var, benden daha ünlüsün. Ta Uzak Yollarda şarkısını istemesini biliyorsun, insan bir takip eder” cevabını verdi.

Nilüfer’in kızı büyüdü