Şarkıcı İzel: İki aylık param var

Yayın tarihi: 14 Haziran 2021 Pazartesi 5:15 pm - Güncelleme: 14 Haziran 2021 Pazartesi 5:15 pm

Şarkıcı İzel, ailesinin ve kendisinin yaşadığı sağlık sıkıntılarından dolayı maddi zorluk çektiğini belirtti. İki aylık parasının olduğunu söyleyen İzel, “Arabamı sattım. Ufak bir miktarda kredi çektim, öyle idare ediyorum” dedi.

Pop müzik sanatçısı İzel, Kanal D’de Magazin D Pazar programına konuk oldu. “6 ay kadar sağlık sorunu yaşadım. Bir operasyon geçirdim, çok değişik bir hastalık… Adını bile şu an söyleyemiyorum lenf bezlerim alındı” diyen İzel, “Sonra çok ağrılı ve sancılı bir dönem geçirdim. Tam iyileştim ‘hadi’ dedim. ‘Artık çıkıyorum sokağa’ bir anda başımıza korona geldi” şeklinde konuştu.

Hakkında çıkan dedikodulara da yanıt veren İzel, “Hakkımda ‘kanser’ dedikodusu çıkmış… Çok eski bir arkadaşım basın camiasından anneme sormuş ‘İzel kanser mi oldu’ diye… Annem de rahatsız bu soru onu iyice kötüleşti. Bu sefer annemi iyileştirmeye çalıştık. ‘İzel sen kansersin bize yalan söylüyorsun’ demeye başladı.  Ben ortadan kaybolunca artık biri bir taş attı ortaya böyle bir şey yayıldı. Ben kanser değilim! Müziğe küsmedim. Mümkün değil, müzik olmazsa yaşayamam. Müziksiz ve aşksız mümkün değil” dedi.