Şarkıcı Hatice sokak hayvanları yasasına havlayarak tepki gösterdi

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2024 Cuma 1:54 pm - Güncelleme: 24 Mayıs 2024 Cuma 1:59 pm

Son dönemde seçim kombinleri ile gündem olan şarkıcı Hatice sokak hayvanları yasasına tepkisini ilginç bir şekilde gösterdi. Şarkıcı kafenin ortasında havladı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla hazırlanan ve meclise sunulması beklenen sokak köpekleriyle ilgili kanun teklifi tartışılmaya devam ediyor. Yeni düzenlemeye göre; her belediye, barınaklarındaki kapasite kadar köpeğin fotoğraflarını çekerek internet sitesinde sahiplendirme ilanı yayınlayacak. Her bir köpeğin sahiplenilmesi için 30 gün beklenecek, 30 gün sonunda sahiplenilmeyen köpekler uyutularak öldürülecek. Uyutulan köpeklerden boşalan barınaklara sokaktan toplanan yeni köpekler gelecek ve süreç aynı şekilde işletilecek.

Hayvan hakları savunucuları yasa teklifini “katliam” olarak nitelendirirken toplumun her kesiminden teklife tepki yağıyor. Şarkıcı Hatice de sokak hayvanları yasasına gösterdiği tepki ile gündem oldu.

KAFENİN ORTASINDA ‘HAVLADI’

Şarkıcı Hatice bir kafenin ortasında köpek taklidi yaptı ve “Daha ne kadar açıklayıcı olabilirim, doyurmak yerine öldürmek neden?’ ifadelerini kullandı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin bu görüntüleri ise kısa sürede viral oldu.

Şarkıcı Hatice: Sevgilimi biriyle görsem cinsiyet değiştiririm

Hatice, havlama, sokak hayvanları yasası

Kaynak: HABER MERKEZİ