Şarkıcı Elif Kaya, Kaz Dağları’ndaki altın madenini soyunarak protesto etti!

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2019 Pazartesi 10:22 am - Güncelleme: 5 Ağustos 2019 Pazartesi 5:18 pm

Şarkıcı Elif Kaya Kaz Dağları’nın 40 kilometre uzağındaki Kirazlı Balaban Tepesi’ne yapılacak projenin devam etmesini sosyal medya hesabından soyunarak protesto etti.

Sosyal medyada gündem olan Kaz Dağları projesine tepki gösteren ünlü popçu, üstsüz paylaşımıyla farkındalık yarattı. Kaya “Kaz Dağları altından daha değerlidir” dediği video ile tepki verdi.

Yaşam alanları yok edilen ceylanlar Kaz Dağları’ndan kaçmaya çalışıyor!

Şarkıcının bir önceki paylaşımında ise “Kazdağları, doğa, yaşam, can, hayat, gökyüzü sevgi altından daha değerlidir!’ şeklinde paylaşım yapmıştı.

195 bin ağacın kesildiği Kaz Dağları’na bir altın madeni daha…

Şarkıcının bir önceki paylaşımında kaz dağlarının üstü altından daha değerlidir ifadesiyle kendisini kaz dağlarına benzetmesi ve üstsüz yer alan bölgesinin altından daha değerli olduğunu imgelemesi de dikkatlerden kaçmadı.

ELİF KAYA KİMDİR?

Bir yarışma programı ile adını duyuran Elif Kaya, ilk profesyonel çalışmasını Mustafa Sandal ile yapmıştır. Mustafa Sandal ile yaptığı düet olan Var mısın yok musun şarkısı dinleyiciler tarafından beğeni ile karşılanmıştır. İşte genç müzisyen hakkında merak edilen ayrıntılar…

Genç şarkıcı Elif Kaya, 1988 yılında doğmuştur. Elif Kaya, ilk bestesini 12 yaşında yapmıştır. Bir dönem Veliaht programında yarışan Elif Kaya, Hande Yener’in yarışmacısıydı. Yaptığı ilk bestenin adı “Nerdeydin Dün Gece ” olan Elif Kaya “Karanlık Dünyam” adlı bir albüm de çıkarmıştır. Farklı tarzıyla herkesin dikkatini üzerine toplayan Elif Kaya ilk olarak “Nerdeydin Dün Gece” şarkısıyla albümünü çıkarmıştır.

Elif Kaya “Beş-altı senedir bu piyasanın içindeyim. Mustafa Sandal ile yaptığım “Var mısın yok musun” isimli düetle profesyonel müzik hayatına ilk adımı attım. Daha sonra Serdar Ortaç ile çok küçük çapta bir çalışmam oldu. Ondan sonra bir sene Hande Yener’e vokal yaptım sahnede. Onun dışında Sibel Can, Ferhat Göçer, Sinan Akçıl, İzel gibi bir çok sanatçının back vokalini yaptım. Ve hala devam ediyorum stüdyoda back vokal yapmaya.” dedi.

 

Dişlerinizi beyazlatayım derken çürütmeyin!