Şarkı söylerken sahne çukuruna düştü

Yayın tarihi: 9 Mart 2020 Pazartesi 4:23 pm - Güncelleme: 9 Mart 2020 Pazartesi 4:23 pm

Anastasia Vishnevskaya, dün Krasnoyarsk’ta düzenlenen Dünya Kadınlar Günü performansı sırasında sahneden düştü. Sahneden düşmesine rağmen şarkıyı söylemeye devam etti.

Anastasia Vishnevskaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sahneye çıkıp şarkıyı söylemeye başlamıştı. Sahneye çıktıktan sonra seyircilere doğru yürüyen şarkıcı, önündeki sahne boşluğunu fark etmeyince şarkıyı söylerken bir anda sahne çukuruna düştü. Düşmesine rağmen şarkıya devam eden Vishnevskaya, kalktıktan sonra seyircilerden büyük alkış aldı.

Wikipedia, kadın biyografileri için harekete geçiyor

Ayağa kalkarken büyük zorluk çeken şarkıcı, ayağında morarmalar ve ağrılar olduğunu hissetti. Daha sonra şarkıyı bitirip hemen hastaneye kaldırıldı.

Hastanedeyken olay hakkında konuşan Vishnevskaya, ”seyircinin ve şarkının coşkusuyla bir an sahnenin önündeki çukuru fark etmedim, ayağım kırıldı, çok canım yanıyor” dedi.

Tüm maaşıyla kumar oynayıp battı, hayatına son verdi!

Vishnevskaya: ‘Bazı izleyiciler sahneden düşüşümün şarkının bir parçası olduğunu zannettiklerini söylediler. Bu yüzden onca acı çekmeme rağmen bende şarkıya devam etmek istedim.’

Konser sunucusu Roman Bogdanov: ‘Dünyadaki çok az sanatçının bir orkestra çukuruna düştükten sonra şarkı söylemeyi bitireceğinden eminim.’ dedi. İzleyicilerin bazıları önceden planlanmış olduğunu düşündüklerini söylediler.

Paris’te Erdoğan’ı protesto eden Fransızlar gözaltına alındı