Sarıyer Belediyesi’nden Bakan Koca’nın tepki çeken paylaşımına videolu yanıt

Yayın tarihi: 10 Kasım 2020 Salı 12:48 pm - Güncelleme: 10 Kasım 2020 Salı 12:49 pm

Sağlık Bakanı Koca’nın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda siyah maske görseli kullanması tepki topladı. Sarıyer Belediyesi de Koca’nın “siyah maskeli” paylaşımına, kendi hesabında yayınladığı video ile tepki gösterdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82 yıl önce bugün kaybettik. Cumhuriyetimizin her kuşağı, onun öncülük ettiği Milli Mücadeleden ilham aldı. Dayanışma ve beraberlik ruhuna ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde onu saygıyla anıyoruz” ifadelerini kullandı. Koca paylaşımında Atatürk’ün fotoğrafı yerine ‘siyah maske’ kullandı.

Bakan Koca’nın 10 Kasım paylaşıma tepkiler çığ gibi büyüyor

SARIYER BELEDİYESİ’NDEN VİDEOLU TEPKİ

İstanbul Sarıyer Belediyesi ise, Koca’nın “siyah maskeli” paylaşımına, kendi hesabında yayınladığı video ile tepki gösterdi.

“Sen, hijyen ürünüyle anılacak biri değilsin Atam! Sarıyer’de hiç değilsin” notuyla paylaşılan videoda, Atatürk’ün hayatını kaybettiği saat olan 9.05’te saygı duruşunda bulunan vatandaşların görüntüleri yer aldı.