Sarıkaya: AKP’nin Kızılcahamam toplantısında herkes eteğindeki taşı dökmüş

Yayın tarihi: 30 Nisan 2019 Salı 7:59 am - Güncelleme: 30 Nisan 2019 Salı 7:59 am

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, AKP tarafından düzenlenen Kızılcahamam Kampı’na ilişkin olarak kulis yazdı. Sarıkaya, “Herkesin eteğindeki taşı ve beklentilerini, taleplerini döktüğü bir toplantı olmuş” dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından AKP’nin Kızılcahamam’da düzenlediği parti kampında konuşunlara ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, toplantıdan aktarımlarlarda bulunurken, il başkanları ve belediye başkanlarının seçim sürecinde yaşadıkları tüm olumsuzlukları anlattığını dile getirdi.

“Bazıları, ‘Sandık daha gelmeden seçimi kaybedeceğimiz belliydi’ yaklaşımı göstermiş ve sorumluluk verip yetkilendirmemenin getirdiği sorunlara dikkat çekmiş” diyen Sarıkaya, “Bazıları da uygulanan genel politika nedeniyle ‘Kendi seçmenimizden oy alamadık’ hayıflanmasında bulunmuş. Bazılarını toplantıyı yöneten Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yatıştırmış. Ancak bütününe bakıldığında başkanların sonuç cümleleri aynı olmuş: ‘Türkiye’nin birinci partisi biziz, yaptığımız yanlışları görüp bir daha aynı durumda kalmamalıyız…’ Herkesin eteğindeki taşı ve beklentilerini, taleplerini döktüğü bir toplantı olmuş.