Sarıgül’den erken seçim açıklaması

Yayın tarihi: 16 Aralık 2021 Perşembe 10:29 pm - Güncelleme: 16 Aralık 2021 Perşembe 10:29 pm

Erken seçim tartışmalarına bir isim daha eklendi. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi olarak, bizim ana görüşümüz seçimlerin zamanında yapılmasıdır” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, erken seçim tartışmaları arasında kendisinin ve partisinin görüşünü açıkladı.

Seçimlerin zamanında yapılması tarafı olduklarını belirten Sarıgül, “Her siyasi parti kendi görüşlerini ve düşüncelerini açıklamakta demokratik anlayışları vardır. Biz her siyasi partinin görüş ve düşüncelerine saygı duyarız. Demokrasi farklı görüşlerin saygıyla ve sevgiyle dinlenmesini gerektirir. Ama Türkiye Değişim Partisi olarak, teşkilat başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Genel merkez yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Çok kısa süre içerisinde 26 Eylül’de büyük kongremizi yaparak, seçime girme yetkisini kazandık. Türkiye Değişim Partisi, mayıstan sonra yapılacak olan her seçime hazırdır. Ama Türkiye Değişim Partisi olarak, bizim ana görüşümüz seçimlerin zamanında yapılmasıdır. Çünkü nedeni şudur, yurttaşlar bir yetki vermiştir, bu yetki sonuna kadar kullanılmalıdır. Normal seçimlere zaten 1 sene kalmış. İktidar ben şunu yapamadım, bunu yapamadım diye bir mazeret içerisine düşmesin” diye konuştu.

Sosyal medyada yeni tartışma! Hangisi anne hangisi kız?