Sarıgül, yandaş muhabire sert çıktı

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2021 Pazar 5:25 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2021 Pazar 5:31 pm

Mustafa Sarıgül’ün boş bir yolda yaptığı röportaj sırasında Beyaz TV muhabiriyle arasında yaşananlar sosyal medyada geniş çaplı yer buldu.

Nerede çekildiği belli olmayan görüntülerde Sarıgül, boş olan yolu gösterip, “Bu yolun boş olması beni üzüyor. Buradan insanlar gidemiyor. İnsanlarda para yok, para bulamıyor” diyerek isyan ettiği sırada muhabirin “Yol boş olabilir işi yoktur ya da diğer yoldan gider” demesi üzerine Sarıgül sert çıkıştı.

“HERHALDE SİZİN TUZUNUZ KURU”

Mustafa Sarıgül, boş olan yolu göstererek, “Ülkemin her noktasını geziyorum. Sorunlara, problemlere bakıyorum. Bu kadar yol yapılmış, yol bomboş. Bu yolun boş olması beni üzüyor. Buradan insanlar gidemiyor. İnsanlarda para yok, para bulamıyor” dedi.

Beyaz TV muhabirinin de karşılık olarak “Yol boş olabilir işi yoktur ya da diğer yoldan gider” demesi üzerine Sarıgül’den sert çıkış geldi.

Sarıgül’ün açıklaması şöyle oldu:

“Beyefendi herhalde sizin tuzunuz kuru. Sizin sağlığınız yerinde mi? Buradan insanlar geçemiyor, para veremiyor. Bu kadar pahalı. Buradan Adana’ya gidene kadar dünya kadar para ödemesi lazım.”