Sarıgül: Tarlada üretim fabrikada üretim inşallah kamuda dürüst yönetim

Yayın tarihi: 24 Nisan 2023 Pazartesi 6:19 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 6:19 pm

CHP’nin Erzincan milletvekili adayı Türkiye Değişim Partisi (TDP) Lideri Mustafa Sarıgül, kentte bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Sarıgül, üretiminin önemine dikkat çekti.

Erzincan’dan CHP milletvekili adayı olan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, kentte ziyaretlerine devam ediyor. Adaylığının açıklanmasının ardından CHP’nin kentte oy oranını yüzde 10’a kadar arttırdığı söylenen Sarıgül, bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Sarıgül, Türkiye’deki ekonomik kriz ile mücadelenin tek yolunun üretimden geçtiğini söyledi. Sarıgül şunları dile getirdi:

Erzincan’da Kılıçdaroğlu coşkusu! Sarıgül ile birlikte söylediler

“Hayat pahalılığının önlemenin yolu. Tarlada üretim, fabrikada üretim kamuda dürüst yönetim. Fabrikalarda üretim yapmamız lazım. Sanayicilerimiz tüccarımızın önünü açıp alınterinin de hakkını alması lazım. Biz marketlerde bakkalda pazarlarda fiyatların yükselmesini önleyemeyiz. Fiyatların yükselmesi için, üretim üretim üretim. Bizim arzu ettiğimiz modelde üreticimiz alınteri ve emeğin hakkı ile buluşacak: Emeğin yüzünü güldürdüğümüz zaman üretimi de artırırız. Çalışanlar hakkını kazandığı zaman daha keyifli olacak. Üretimi artırmamın yolu da evrensel hukuk kuralları uygulamak gerekiyor. İşsizliği önlemek için üretim. Ana fikrimiz üretim. Tarlada üretim Fabrikada üretim inşallah kamuda da dürüst yönetim.”

Mustafa Sarıgül’e Erzincan girişinde görkemli karşılama! “Baba ocağına hoş geldin”