Sarıgül, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesini değerlendirdi: Ekrem Bey siyasette çok mesafeler alabilir

Yayın tarihi: 14 Haziran 2023 Çarşamba 12:04 am - Güncelleme: 14 Haziran 2023 Çarşamba 1:07 am

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesine dair konuşan CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül “Şayet bir siyasi bir yere gelmek istiyorsa acele etmemesi lazım. Arkasında eserler bırakması lazım, ülküleri olması lazım” dedi.

CHP’de değişim rüzgarı eserken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üçüncü kez görüşecek.CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül de bu görüşmeye dair Serbest TV’de bir açıklama yaptı.

‘GENEL BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ EN SON KONUDUR’

İmamoğlu’na uyarılarda bulunan Sarıgül, “Ekrem Bey siyasette çok mesafeler alabilir. Çalışmaları var. Eminim ki yarın sayın Genel Başkanımızla çok kaliteli, seviyeli bir toplantı yapacaklar. Siyasetin sermayesi halkın sevgisi. Hakk’ın sevgisini halkın sevgisiyle buluşturabilmek. Şayet bir siyasi bir yere gelmek istiyorsa acele etmemesi lazım. Arkasında eserler bırakması lazım, ülküleri olması lazım. Ekrem Bey de bu konuda çalışmalarını yapıyor, inşallah daha iyi noktaya getirir. CHP’de Genel Başkan değişikliği en son konudur. Şu anda konuşulması gereken; kadronun yeni baştan dizayn edilmesidir” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel: Adayım, hazırım

‘EKREM BEY DE BU TAKIMIN OYUNCUSU’

Sarıgül “Particilik takım oyunudur. Ekrem Bey de bu takımın bir oyuncusu. Bir takımda sizin gol atmanız başarı değildir. Siz gol atabilirsiniz ama takım maçı kaybediyorsa bunun bir anlamı yoktur. Ekrem Bey de takımın önemli oyuncularından bir tanesidir” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu üçüncü kez görüşecek

‘TARKAN’I ERZİNCAN’A GETİRMESİNİ RİCA ETTİM’

Bu arada Sarıgül’ün programda “Kılıçdaroğlu-İmamoğlu arasında ne yaşanıyor?” sorusuna verdiği yanıt  sosyal medya gündem oldu. Sarıgül’ün soruya yanıtı “Bu sabah Ekrem İmamoğlu ile konuştum ve kendisinden Tarkan’ı Erzincan’a getirmesini rica ettim. Öncelikli beklentim bu. O da dedi ki 29 Ekim’de ben Tarkan’ı İstanbul’da çıkarmak istiyorum” oldu.

Kılıçdaroğlu: Değişimin önünü sonuna kadar açacağım