Sarıçam Belediyesi’ndeki akraba saltanatı diğerlerini unutturacak cinsten 

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2019 Pazar 10:57 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2019 Pazar 11:05 am

Adana’nın AKP’li Yüreğir Belediyesi’ndeki “şanslı akrabalar”dan sonra Sarıçam Belediyesi’nde ortaya çıkan akraba saltanatı diğerlerini unutturacak cinsten.  MHP’li Sarıçam Belediyesi’ndeki akraba saltanatı bugüne kadarki yakınlarını yönetim kadrolarına atayan belediye başkanları haberlerinin belki de en dikkat çekicisi.

MHP’li Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın belediyedeki aile saadeti şöyle:

Sarıçam imara açılan yeni alanlarla, yükselen binalarla ünlü. Mantar gibi yeni inşaatların yükseldiği Sarıçam’da İmar Müdürü Başkan Bilal Uludağ’ın eniştesi. Ruhsat müdürü de Başkan Uludağ’ın kuzeni.

Belediyecilikte sosyal yardımlar önemli yer tutuyor. Bu yüzden sosyal yardımları da yabancıya emanet etmeyen Bilal Uludağ, bu görevi kuzenine emanet etmiş.

MHP’li Başkan Bilal Uludağ’ın koruması bir yeğeni. Diğer bir yeğeni de belediyede nikah memuru. Henüz müdür değil. Ancak önünün açık olduğu ifade ediliyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ halkla ilişkiler faaliyetlerini de yine kendi soyadını taşıyan bir isme emanet etmiş. Halkla ilişkiler sorumlusu da başkanın diğer bir kuzeni.