Sarı saçlı yeşil gözlü 1,72 boylarında! Çete lideri Polonyalı güzele kırmızı bülten çıkarıldı

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2019 Perşembe 5:54 pm - Güncelleme: 22 Ağustos 2019 Perşembe 5:54 pm

Interpol, uyuşturucu çetesine liderlik yaptığı gerekçesiyle Polonyalı Magdalena Kralka için kırmızı bülten çıkardı.  Çete lideri Polonyalı güzele Interpol, uyuşturucu çetesine liderlik yaptığını açıkladı.

 

Çete lideri Polonyalı güzele Interpol, uyuşturucu çetesine liderlik yaptığı gerekçesiyle  kırmızı bülten çıkardı. Interpol, uyuşturucu çetesine liderlik yaptığı gerekçesiyle Polonyalı Magdalena Kralka Polonyalı Magdalena Kralka için kırmızı bülten çıkardı. Polonya polisi, bir uyuşturucu çetesine liderlik yaptığı gerekçesiyle Polonyalı Magdalena Kralka’yı arıyor.

2 yıl süresince Polonya’nın Malopolski ve Zachodniopomorski bölgelerinde 65 kilo uyuşturucu dağıtmakla suçlanan Kralka için polisin talebi üzerine Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı.

Polis, güzelliğiyle dikkat çeken uyuşturucu çetesi lideri Magdalena Kralka’nın yakalanması için sosyal medyadan da duyuru yaptı. Kralka’nın çete liderliğini 2017 yılında bir önceki liderin tutuklanması üzerine üstlendiğini bildirdi.

Kralka yönetiminde 65 kilo marijuana ve kokainin Polonya’nın Malopolski ve Zachodniopomorski bölgelerinde dağıtıldığını belirleyen ekipler, 30 yaşındaki Kralka için Interpol’den de kırmızı bülten çıkarttırdı.

Sarı saçlı, yeşil gözlü olan 1,72 boyundaki çete lideri Kralka’nın son ikamet yerinin Krakow kenti olduğunu polis tarafından ifade ediliyor. Konuya ilişkin bilgisi olan kişileri Krakow polisiyle iletişime geçmeye çağırdı.

Polis, Kralka’nın kaçmasına ya da saklanmasına yardımcı olacak kişilerin de 5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacağını hatırlattı.

Dünyanın en ürkütücü çeteleri

Polonya genel olarak çeteleriyle ünlü bir ülke.  Sokakları kontrol altına almış, insanlara korku salmış ve polisin dahi baş edemediği çeteler.

İşte onlardan dünya çapında nam kazanmış olanları. Nairobi’nin gecekondu mahallelerinde yaptığı şiddetli eylemlerle tanınan bu suç örgütünün 100.000 üyesi vardır.

Eskiden çete üyelerinin tanınmak için saçlarını rasta yaptığı ve kanla banyo yaptığı bilinmektedir. Son zamanlarda yapılan eylemlerde ise kafa kesme ve kadın sünnetleri yapıp aynı zamanda bu eylemlerin politikliğini savundular.
Diğer çetelerin kendilerini tanımlamak için kullandıkları giysi ya da dövme gibi imgeler yerine, Mungiki kendisini temsilen birkaç insanın kafasını sopanın ucuna takmayı tercih ediyor.

Dünyanın en güçlü uyuşturucu çetelerinden birisidir. Los Zetas, bugüne kadar çok sayıda karanlık olayın sorumlusudur.
Çetenin faaliyetlerinin ana merkezi Meksika olmakla birlikte, artık sınırları çok daha büyümüştür ve bu durum öncelikle Amerikan Hükümeti´ni diken üstünde tutmaktadır.

Yapı ve felsefe olarak Hell’s Angels´a benzeyen çete, meslektaşlarının popüler yapılarına tepki olarak ortaya çıktılar. Şaşırtıcı olmayan bir biçimde Hell´s Angels ile düşmanlar ve bu düşmanlık şiddetli çatışmalara sahne oluyor.

Sahte Ferrari ve Lamborghini üretimi yapan çete yakalandı