Sarı renkteki iPhonelar 14 Mart’ta sahipleriyle buluşacak

Yayın tarihi: 13 Mart 2023 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 12 Mart 2023 Pazar 10:33 am

iPhone 14 serisi telefonlarını eylül ayında kullanıcılarla buluşturan Apple, bir yandan iPhone 15 serisi telefonlarının çıkışı için hazırlanırken, bir yandan da mevcut serinin satışlarını canlı tutmak için çeşitli adımlar atıyor.

İşte Apple tarafından atılan bu adımlardan biri de telefonun çıkışından aylar sonra kullanıcılara yeni bir renk seçeneği sunmak oldu. Apple’ın iPhone 14 seçtiği yeni renk seçeneği ise sarı rengi oldu.

Sarı iPhone 14’ün yolda olduğu kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Sonunda beklenen gün geldi çattı ve Apple, dün sarı iPhone 14 ile iPhone 14 Plus’ı resmen satışa açtı. Bu yeni renk seçeneğine sahip ilk iPhone 14 ve iPhone 14 Plus’lar 14 Mart’ta sahipleriyle buluşacak. Şu anda Apple Store üzerinden sipariş edilen sarı iPhonelar, bu tarihten itibaren kullanıcılara teslim edilmeye başlanacak.

iPhone 14

 

Bu yeni iPhone 14’ün sarı renkteki tasarımı dışında eylül ayında çıkan modellerden hiçbir farkı bulunmuyor. Yine de yeni renk seçeneğinin çıkışıyla birlikte iPhone 14 satışlarında bir canlanma yaşanması bekleniyor.

Microsoft yeni bir yapay zeka etkinliği düzenliyor

 

Şu ana kadar iPhone 14 serisinin açık ara en çok satan modeli olan iPhone 14 Pro’nun sarı versiyonu şimdilik satışa sunulmuş değil. Aynı şekilde iPhone 14 Pro Max’in de sarı bir versiyonu bulunmuyor. Bu durumun yakın zamanda değişip değişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Ancak gelen bilgiler Apple’ın sarı renk seçeneğini iPhone 14 ve 14 Plus ile sınırlı tutabileceğini gösteriyor.