Sarı Kanarya sahaya çıkıyor! Fenerbahçe Maribor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2023 Perşembe 9:34 am - Güncelleme: 10 Ağustos 2023 Perşembe 9:40 am

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Slovenya temsilcisi Maribor ile karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe Maribor maçı saat kaçta? Fenerbahçe Maribor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya temsilcisi Maribor’u Kadıköy’de taraftarının önünde ağırlıyor. Kanarya, Maribor’u elemesi durumunda play-off turunda Twente (Hollanda) – Riga (Letonya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İsmail Kartal’ın bundan önceki döneminde takımla yeniden barışan 12. Adam, Maribor maçında da tribünleri dolduracak. Jorge Jesus’un sahaya sürdüğü futbolculara dönem dönem tepkiler gösteren Sarı-Lacivertli taraftarlar, Kadıköy’de oynanan ve 5-0 kazanılan Zimbru maçında yeniden oyuncuları bağrına basmıştı. Yapılan nokta transferler, takıma kazandırılan dünya starları ve İsmail Kartal’ın 3 kulvarda birden başarı sözü ile motive olan 12. Adam, bugün de Ülker Stadı’nda şovunu yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe-Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak Fenerbahçe-Maribor maçı maçı saat 21.00’de başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. Maçı İngiliz hakem Robert Jones yönetecek

Fenerbahçe-Maribor muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Peres, Becao, Ferdi, İsmail, İrfan Can, Tadic, Szymanski, Ryan Kent, Dzeko

Maribor: Jug, Milec, Watson, Karic, Urata, Repas, Lorber, Lausic, Brnic, Kolar, Jakupovic

257. MAÇ

Sarı-Lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne kadar 256 kez boy gösterdi. Bu süreçte 97 galibiyet alan Fenerbahçe, 55 mücadelede berabere kalırken, 104 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan müsabakalarda Kanarya, rakip fileleri 335 kez havalandırırken, kalesinde ise 367 gol gördü. Fenerbahçe ile Maribor arasında oynanacak müsabakayı İngiliz hakem Robert Jones yönetecek. Jones’un yardımcılıklarını Ian Hussin ve Wade Smith yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Thomas Bramall olacak.

SERDAR AZİZ’İN YERİNE DJİKU KADRODA

Sarı Lacivertli ekipte sakatlıkları süren Lincoln, Emre Mor, Mert Hakan Yandaş’ın yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Serdar Dursun, Arao, Gustavo da kadroda yok. Teknik direktör İsmail Kartal’ın farklı kazanıp, rövanş için avantaj yakalamak istediği ilk karşılaşmada sahaya as oyuncularla çıkması bekleniyor. Ancak son anda bir sakatlık daha yaşandı. Ağrıları artan Serdar Aziz kadrodan çıkarıldı. Oyuncunun yerine Djiku’nun ismi kadroya eklendi.

MARİBOR’DA SIKINTI VAR

Fenerbahçe’nin bugünkü rakibi de aynı kendisi gibi sakatlıklarla boğuşuyor. Sloven temsilcisinde Soudani, Guerrico ve Sikosek gibi asların sakatlığı teknik heyeti ideal 11 konusunda bir hayli zorluyor. Bu oyuncuların temsilcimize karşı forma giyme ihtimallerinin olmadığı ifade edildi.

TÜM GÖZLER SÜPER İKİLİDE

Maribor maçı öncesi gözler Sarı-Lacivertli takımın iki süper yıldızı ve kaptanı Dzeko ile Tadic’e çevrildi. SarıLacivertliler’de önce Dzeko, ardından da Tadic sahaya kaptan olarak çıkmış, bu da Fenerbahçe’de yeni bir döneme işaret etmişti. İki kaptanına da çok güvenen Kartal, Kadıköy’de konuk edecekleri Maribor’u Tadic ve Edin Dzeko ile vuracak. Geldikleri günden bu yana hem saha dışında hem de saha içindeki liderlikleri ile bir anda tribünlerin sevgilisi haline gelen ikilinin, Maribor maçında ilk 11’de Dzeko’nun kaptanlığında sahaya çıkması bekleniyor.

Neftçi Bakü Beşiktaş maçı için sürpriz yayıncı kuruluş