Sarhoş yolcu taksiciyi ısırdı

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 10:12 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 10:12 pm

Manisa’da 34 yaşındaki A.T.D, taksimetrenin fazla yazdığı iddiasıyla  47 yaşındaki taksi şoförü Ali Hallaç’ı ısırarak darbetti. Hallaç’ı zorla araçtan çıkardıktan sonra direksiyon başına geçen A.T.D, kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Polis tarafından gözaltına alınan A.T.D. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde İstanbul İzmir karayolunda saat 1.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre,  taksici Ali Hallaç, 45 T 0164 plakalı aracıyla Merkez Efendi Devlet Hastanesi önünden, biri kadın iki yolcu aldı.

İzmir’e gitmek üzere yolan çıkan Ali Hallaç ile müşterisi A.T.D, arasında tartışma çıktı. Mimar Sinan Bulvarı üzerinde aracını yolun sağına çeken Ali Hallaç’a, müşterisi A.T.D. saldırmaya başladı. A.T.D, Hallaç’ı başı, boynu ve kollarından ısırdı. Ardından saçlarından sürükleyerek taksiden indirdi. Yere düşen Hallaç’a tekme ve yumruk atmayı sürdüren öfkeli saldırganı çevredekiler güçlükle engelledi. Vatandaşların elinden kurtulan A.T.D., bu kez taksiye binerek çalıştırdığı araçla kaldırıma çıkarak ağaca çarptı.

BOYUN, KOLLAR VE KAFADA ISIRIK SONUCU YARALANMA

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, A.T.D’yi etkisiz hale getirip, gözaltına aldı. 1.70 promil alkollü olduğu ortaya çıkan A.T.D. ifadesinde, taksimetrenin fazla yazması nedeniyle Hallaç’ı darbedip, ısırdığını söyledi. A.T.D, ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan taksici Hallaç ise boynu, kolları ve kafasında ısırılma sonucunda oluşan yaralar sebebiyle tedaviye alındı. Hallaç, tedavisinin ardından taburcu edildi.

“TRAVMA GEÇİRİYORUM”

Yaşadıklarını anlatan Ali Hallaç, “Saçlarımı yakaladı vites kutusuna doğru eğdi ve ısırmaya başladı. Başımdan kan boşalmaya başladı. Çok acı çektim. Saçlarımı öyle bir çekiyordu ki kafa derim yüzüldü sandım, öleceğimi sandım. Daha sonra polisler ve ambulans geldi. Beni hastaneye götürdüler. Başıma 3 dikiş atıldı. Boynumda ısırıklar var. Kollarım yaralandı. Bu adamın cezalandırılması için ölmem mi gerekiyordu? Manşetlere bir taksici cinayeti haberi daha mı çıkması gerekiyordu. Maalesef bana bunu yapan adam serbest bırakıldı. Bu benim çok zoruma gidiyor. Bu saatten sonra ben mesleğimi yapabilecek miyim, ondan da emin değilim. Psikolojim bozuldu, travma geçiriyorum. Belki bu saatten sonra taksicilik de yapamayacağım” diye konuştu.

 

Müşterisini beklemeyen taksici: Ben Müslümanım tekelin önünde durmam