Saray danışmanları derbi sonrası harekete geçti: Fenerbahçe yönetimine ‘Çekilin’ mesajı

Yayın tarihi: 23 Şubat 2020 Pazar 10:12 pm - Güncelleme: 24 Şubat 2020 Pazartesi 5:55 am

Fenerbahçe’nin 21 yıl sonra sahasında Galatasaray’a 3-1 yenilmesinin ardından Saray danışmanları Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u hedef aldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, dev derbinin ardından Fenerbahçe yönetimine çekilin çağrısı yaptı. Uçum, “Lafım bizimkilere; çekilin bence, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil” dedi. Bir diğer Saray danışmanı Yiğit Bulut’un hedefinde de Ali Koç ve ailesi Vardı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe’nin kendi evinde Galatasaray’a 21 yıl sonra mağlup olmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine tepki gösteren bir paylaşım yaptı. Uçum, “Lafım bizimkilere; çekilin bence, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil” dedi.

Galatasaray, Süper Lig’in 23. haftasında konuk olduğu Ülker Stadı’nda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, karşılaşmanın hemen ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Fenerbahçe’ye yük olmayı bırakın’ diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Kazanan takıma bir şey demem, öyle ya da böyle kazandı. Lafım bizimkilere; çekilin bence, onurlu bir çıkış yapın, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil. Ne yani Fenerbahçe size muhtaç mı sandınız, bu büyük camiaya her türlü dibi yaşattınız, yük olmayı bırakın.”

YİĞİT BULUT: CAMİALARIMIZI HİÇ KİMSENİN SİYASİ HIRSLARINA, HİÇ BİR AİLENİN DEVLET İLE DÜELLO YAPMASINA ALET ETMEYELİM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un hedefinde de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve ailesi vardı. Yiğit Bulut, “Camialarımızı hiçbir ailenin devlet ile düello yapmasına müsade etmeyelim” diye yazarak Koç grubuna gönderme yaptı. Bulut iki ayrı paylaşımında şunları söyledi:

“Bütün traftarlara, hangi takımı tutarlarsa tutsunlar bir çağrım var; CAMİALARIMIZI HİÇ KİMSENİN SİYASİ HIRSLARINA, HİÇ BİR AİLENİN DEVLET İLE DÜELLO YAPMASINA ALET ETMEYELİM!!

HİÇ KİMSE, HİÇ BİR ZÜMRE, HİÇ BİR AİLE, BU ÜLKENİN SAF VE TEMİZ VATANDAŞLARINI KENDİNE ALET EDEMEZ!

TÜRK DEVLETİ VE TÜRK MİLLETİ,
BÜTÜN TAKIMLARIYLA BÜTÜN TARAFTARLARIYLA BİR BÜTÜNDÜR, TEKTİR!Türkiye BayrağıKırmızı kalpKırmızı elma

DEVLET İLE MİLLET İLE, KAFASINDA İNTİKAM DÜELLOSU OLANLARI KENDİ HALLERİNE BIRAKIN!!KİMSEYE ALET OLMAYIN!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
NE MUTLU TÜRK VATANDAŞIYIM DİYENE!”