Şahin Ciner | Saraydaki FETÖ İmamı yakayı ne zaman ele verecek?

Yayın tarihi: 1 Haziran 2020 Pazartesi 3:22 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2020 Pazartesi 3:23 pm

Şahin Ciner TELE1 için yazdı…

Kimini okulda bir öğretmen,

Kimini orduda bir astsubay,

Kimini karakolda bir polis,

Kimini cezaevinde infaz memuru,

Kimini camide müezzin,

Kimini fabrikada ustabaşı,

Kimini adliyede katip,

Kimini gazetede mürettip,

Kimini tapuda memur,

Kimini hava kuvvetlerinde pilot,

Kimini baroda avukat,

Kimini sarayda danışman,

Kimini istihbaratta çaycı,

Kimini Cumhurbaşkanlığında muhafız,

Kimini….

Kimini…

Kimini…

bir yerlerde bir şey sanıyorduk.

Meğer hepsi bulundukları yerlerde o Cumhuriyet kurumunu yöneten FETÖ İMAMI imiş.

Bunların tamamına yakını belirlendi. Büyük çoğunluğu da yakalandı. Bazıları Erdoğan’ın dediği gibi uyanık çıktı, kaçtı. Ülkeyi yok edecek bir darbe önlendi fakat kripto FETÖ’cülerin hala varlığından söz ediliyor.

FETÖ ile mücadele hem bitmedi, hem de hala tehlike arz ediyor. FETÖ taktikleri ile sürdürülen uygulamalara bakınca ele geçirilemeyen asıl FETÖ’cü bulunmadıkça bu tehlike bitmeyecek gibi. Hatta olan bitenin organizasyonuna bakınca sanki sarayda gizli bir SARAY İMAMI var gibi.

Erdoğan’ın FETÖ ile “mücadelesi” acayip bir şekilde devam ediyor. Buna rağmen bir şeyler olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı muhafızları bile bulundu ama sarayda başka bir imam var galiba. Bu nasıl ortaya çıkar bilmem fakat Erdoğan bu konuya daha fazla önem vermeli. En azından o Saraydaki FETÖ İMAMI’nın vicdanına “itirafa zorlayacak şekilde” dokunacak söylemlerde bulunmalı. Bakarsınız o İMAM, imana gelir, “bu kısa ömürde yeter bu kripto saray imamlığım, İMAM BENİM” diyesi gelir.

O gün geldiğinde hiç şaşırmayacağımız bir isim mi olur, hiç tanımadığımız bir devlet memuru mu olur kestiremiyoruz fakat ülkenin bu karanlık beladan kurtulacağı kesin.

81 milyon vatandaş bunun için çaba göstermeye devam etmeliyiz. En büyük görev de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düşüyor. Allah kolaylık versin, işi zor fakat, Allah büyüktür.