Saray ittifakında rüşvet kavgası!

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2020 Cuma 11:42 am - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 Cuma 1:27 pm

Sinop’un Durağan ilçesinde MHP’li Belediye Meclis üyesi Yunus Bozkurt, sosyal medyada yer alan bir videoda AKP’li Durağan Belediyesi’ne rüşvet suçlamasında bulundu.

Yeniçağ’dan Fatih Ergin’in haberine göre, Cumhur İttifakı tabanda kriz yaşamaya devam ediyor. Yerel seçimlerden bu tarafa Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde karşı karşıya gelen AKP ve MHP arasındaki son kriz Sinop’un Durağan ilçesinde ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Abdülkadir Önder isimli bir vatandaş ilçede yağan yağmurun ardından oluşan su birikintilerini ve belediye çalışmalarının yetersiz olduğunu anlatmak için sosyal medya hesabında canlı olarak video çekimi yaptı.

CHP’li İbrahim Kaboğlu’ndan erken seçim açıklaması: Erdoğan aday olmaz!

Önder’in ilçede hizmet olmadığını ve yolların su içinde kaldığını vurguladığı konuşması sırasında aynı bölgede manav esnafı olarak faaliyet gösteren Durağan Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi olan Yunus Bozkurt, “Para az geldi. O yüzden böyle oldu” diyerek konuşmaya dahil oldu. Bozkurt, sözlerinin devamında ise, “Rüşvet az gelmiş” şeklinde konuştu.

AKP’Lİ BAŞKAN DAVA AÇIYOR

Diğer yandan Durağan’ın AKP Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yaptığı açıklamada “Avukatımızı adliyeye gönderdim kendisine dava açıyoruz” dedi.