Saray danışmanından İmamoğlu’na ağır hakaretler

Yayın tarihi: 29 Aralık 2023 Cuma 10:42 am - Güncelleme: 29 Aralık 2023 Cuma 10:44 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV’de gündeme dair soruları yanıtladı.

Programın sonlarına doğru Ekrem İmamoğlu, moderatörü Senem Toluay Ilgaz’ın, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un yayına katılmak istediğini ancak kendisini başka bir programda söz hakkı verebilecekleri şeklindeki anonsuna ve Bulut’a tepki gösterdi.

İmamoğlu, “Senem hanım kusura bakmayın. TOKİ Başkanı sizin için neyi ifade ediyor bilmiyorum ama, bir gün isterse KİPTAŞ Genel Müdürüyle oturur konuşur. İkidir tekrar ediyorsunuz. Yarın bir gün İstanbul Belediye Başkanı ya da İstanbul Belediye Başkan Adayı’yla konuşacak kişi o değildir. Sizin üzerinizden prim yapmaya gayret ediyor. İşine baksın. Yarın bir yerde cevabını verir. İşini görsün, işine baksın. Bence yanlış bir anons yaptınız onu da söyleyeyim” dedi.

SARAY DANIŞMANINDAN HAKARET

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral da bu anları X hesabından paylaşıp İmamoğlu’na hakaret etti. Saral, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sen TOKİ başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı. Kibir abidesi cüce, kıt beyinli, Trabzon’un yüz karası müptezel!”

‘TOKİ Başkanı anonsu’ İmamoğlu’nu kızdırdı: İşine baksın

Kaynak: TELE1