Saray danışmanı, Ali Koç’u hedef aldı Aziz Yıldırım’a destek verdi

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 8:13 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 11:40 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u hedef aldı. Uçum Aziz Yıldırım’ın da başkanlık için yarışacağı seçimi işaret ederek “Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak” dedi.

Süper Lig’de şampiyonluk düğümü son hafta çözüldü. Fenerbahçe kendi sahasında İstanbulspor’u 6-0 yense de Galatasaray’ın Konyaspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmesi Sarı Kırmızılıları şampiyon yaptı. Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, en dikkat çekici çıkış AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan geldi.

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a ‘canlı yayın’ daveti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u hedefe koyan Uçum, “Yazıklar olsun bu yönetime, büyük Fenerbahçe camiası bu seviyesizliği parçalayıp çıkar, bundan her hakiki Fenerbahçeli emindir.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fenerbahçe’nin 9 Haziran’da düzenlenecek başkanlık seçimini işaret eden Uçum, Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçecek başkanlık yarışıyla ilgili çarpıcı sözler sarf etti. Fenerbahçe’nin yükselişinin Haziran ayındaki kongreden sonra başlayacağını belirten Uçum adeta Aziz Yıldırım’a destek vererek, “Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe’nin önünde tutan, bu kadar Fenerbahçe’yi araç sallaştıran bir başkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiştir. Yazıklar olsun bu yönetime, büyük Fenerbahçe camiası bu seviyesizliği parçalayıp çıkar, bundan her hakiki Fenerbahçeli emindir. Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak. Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak” dedi.

Mehmet Uçum’un paylaşımı, şu şekilde:

 

Kaynak: TELE1