‘Sapık Sinan’ Müge Anlı’yı yine çıldırttı! ‘Bak Müge hanım adamı sinirlendirme’

Yayın tarihi: 4 Ocak 2023 Çarşamba 3:34 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2023 Çarşamba 3:38 pm

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe’nin kaybı araştırılmaya devam ediyor. Köyün yaşlı kadınlarına cinsel içerikli mesaj atan iddiaların odağındaki Sinan Sardoğan, canlı yayında Müge Anlı’yı yine çıldırttı. ‘Sapık Sinan’ tartışma sırasında Anlı’ya ‘Bak Müge hanım adamı sinirlendirme’ dedi.

Sosyal medyada ‘Sapık Sinan’ olarak bilinen Sinan Sardoğan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Anlı’yı sinirden çıldırttı. Müge Anlı’nın Sardoğan’ın yalan konuştuğunu söylemesi üzerine ‘Sapık Sinan’ “Bak Müge hanım adamı sinirlendirme. Geçen de beyninden kan getiririm diyordun” dedi. Anlı ise “Asıl sen beni sinirlendirme” diye karşılık verdi.

MÜGE ANLI ARİFE GÖKÇE OLAYI NEDİR?

Tokat’ta günlerdir kayıp olan Arife Gökçe’nin yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. İddiaya göre; 64 yaşındaki ve 5 çocuğu 12 torunu olan Arife Gökçe evinde tavuk pişirirken kayboldu. Arife Gökçe köyde aranırken, Sinan Sardoğan adındaki bir kişinin yaşlı kadına cinsel tacizde bulunduğu ve sürekli cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Sardoğan’ın programa çıkması üzerine yayına peş peşe telefonlar geldi. İsmini vermek istemeyen pek çok kadın Sardoğan’ın sapık olduğunu anlattı.

‘Sapık Sinan’ın bacaklarına baktığını gören canlı yayında Müge Anlı çıldırdı! ‘Sana buradan bir uçarım’

Müge Anlı’daki ‘sapık Sinan’ olayı nedir? Peş peşe ihbarlar geldi