Tacizci ‘hoca’ sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Yayın tarihi: 13 Eylül 2020 Pazar 7:30 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2020 Çarşamba 3:00 pm

Sosyal medyada yayılan görüntülerde yine bir din istismarcısının taciz görüntüleri büyük tepki çekti.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde hoca olduğunu ileri süren Burhan D., kendisine yardım için gelen kadına cinsel istismarda bulundu.

Tacizci ‘hoca’nın ifadesi ortaya çıktı

GörüntüdekiBurhan D., önce kadının soyunmasını istiyor. Daha sonra kadının vücudunun çeşitli yerlerine Arapça yazılar yazıyor, kadına “Sıkılmıyorsun değil mi?” şeklinde sorular sorarak, “Bugün şansına kalem de güzel yazıyor ha!” diyor.

TUTUKLANDI

İstanbul’da kendisini ‘hoca’ olarak tanıttığı kadınlara evliliklerini kurtarma vaadiyle istismarda bulunan Burhan D. tutuklandı.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kemer Mahallesi’nde yaşayan Burhan D’nin (48) eşleriyle boşanma aşamasında olan çok sayıda kadına kendisini ‘hoca’ olarak tanıttığı ve evliliklerini kurtarabileceğini vadederek bu kadınlardan hem para aldığı hem de vücutlarına çeşitli yazılar yazarak cinsel istismarda bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Söz konusu soruşturma kapsamında operasyon düzenleyen ekipler, nitelikli dolandırıcılık ve cinsel tacizden suç kaydı bulunan şüpheliyi gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.