Şanlıurfaspor’un kutlamasında vali kupayı eski başkandan kaçırdı arbede çıktı

Yayın tarihi: 15 Haziran 2023 Perşembe 11:24 pm - Güncelleme: 16 Haziran 2023 Cuma 1:25 am

Spor Toto 1’inci Lig’e yükselen Şanlıurfaspor‘un kupa töreninde arbede çıktı. Şanlıurfa Valisi kupayı kulübün eski başkanı Emin Yetim’in elinden alıp alandan uzaklaştırınca arbede çıktı. O anlar sosyal medyada tepki çekti.

TFF 2’nci Lig Play-Off finalinde Şanlıurfaspor, Bucaspor 1928’i 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1’inci Lig’e yükseldi. Maç sonrası kupayla yapılan kutlamada Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim arasında gerginlik yaşandı. Vali kupayı Emin Yetim’in elinden alıp alandan uzaklaştırmak istedi. Yetim buna tepki gösterince kısa süreli arbede çıktı.

Yetim daha sonra görüntülere ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Şanlıurfaspor için kapanma kararı alındığında ben bu şehrin bir evladı olarak, bu kararın karşısında durdum. Şanlıurfaspor’un şampiyon olması için siz değerli hemşehrilerime söz verdim. Bu sözün yerine gelmesi için gövdemi taşın altına koydum. Bugün Şampiyonluk kutlamasında, hepinizle beraber bu sevinci yaşadığım esnada ilimizin valisi@valisalihayhan
’ın kişisel hırslarına yenilerek, 85 milyonun önünde şahsıma yönelik yaptığı saygı dışı hareketi kamunun vicdanına bırakıyorum.”

Şanlıurfaspor Spor Toto 1’inci Lig’e yükseldi