Şanlıurfa’da yolcu otobüsü otomobile çarpıp devrildi! 2 ölü, 25 yaralı

Yayın tarihi: 13 Ekim 2023 Cuma 10:20 am - Güncelleme: 13 Ekim 2023 Cuma 10:20 am

Şanlıurfa’da şehirler arası yolcu otobüsü otomobile çarpıp devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 25 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Eskişehir’den Mardin’e giden yolcu otobüsü, önünde ilerleyen ve akaryakıt istasyonuna girmek için yönelen otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, devrildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Kazada Hilve Kılıç (66) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolunda Viranşehir ilçemiz yakınlarında bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştır. Yaralılardan durumu ağır olan bulunmamaktadır. Kazayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Kayseri’de yolcu otobüsü kontrolden çıktı: 16 yaralı