Şanlıurfa’da bebeğe istismar şüphelisi tutuklandı

Yayın tarihi: 14 Nisan 2022 Perşembe 1:20 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe 1:20 pm

Şanlıurfa’da 1,5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunup, tandırdaki külle boğmaya çalışan 16 yaşındaki H.Ö. tutuklandı.

Akçakale’ye bağlı Sevimli Mahallesi’nde 12 Nisan’da evlerinin önünde 1,5 yaşındaki M.N.Y.’yi göremeyen yakınları, çevrede arama yaptı. Kısa süre sonra küçük kız, ekmek pişirmek için kullanılan tandır fırını yakınında baygın halde bulundu. Yüzü ve ağzı küle bulanan ve başından darbe alan küçük kız, Akçakale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

LİNÇTEN JANDARMA KURTARDI

İhbarla gelen güvenlik güçlerinin yaptığı araştırmada, küçük kızı istismar eden şüphelinin H.Ö. olduğu belirlendi. Mahalle halkının linç etmek istediği H.Ö. ve ailesi, jandarma ekiplerince bölgeden tahliye edildi. Öfkeli kalabalık, H.Ö.’nün yaşadığı evi ateşe verdi.

DOLANDIRICIYMIŞ

Gözaltına alınan H.Ö.’nün, cinsel istismarda bulunduğu küçük kızın başına briketle vurduğu ve tandırdaki küllere yüzünü bastırarak boğmaya çalıştığı belirlendi. Daha önce telefon dolandırıcılığı suçundan cezaevinde kaldığı da tespit edilen H.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Küçük kızın hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Bebeğe cinsel istismar iddiasına linç girişimi