Sancaktepe’de 3’ü çocuk 4 kişi ölü bulundu

Yayın tarihi: 27 Ocak 2023 Cuma 12:55 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2023 Cuma 11:40 pm

İstanbul Sancaktepe’de yer alan sitedeki bir dairede 3’ü çocuk ve baba dahil 4 kişi evinde ölü bulundu.

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde yer alan bir sitedeki dairede 3 çocuk ile babaları ölü bulundu. Mehmet A.’nın eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğunu asarak intihar ettiği iddia edildi. Olay yerine çok sayıda polis sevk sevk edildi. Ekipler incelemesini sürdürüyor.

Olay, Sancaktepe’de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi’nde sitede bulunan dairede yaşandı. Sitenin teknikçisi Mehmet A.’dan haber alınamaması üzerine polise haber verildi. Çilingir yardımıyla daireye giren polis, Mehmet A. ile ikisi erkek 3 çocuğunun asılı halde cesedi ile karşılaştı. Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği öne sürüldü. Polisin olay yerinde  incelemeleri devam ediyor.

Son olarak korkunç olayda ayrıntılar da netleşmeye başladı.

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, “Çocuklar 8 – 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor” dedi.

İki yaşındaki çocuk ölü bulundu! Anne ve “erkek arkadaşı” aranıyor