“Sana eşcinsel cin musallat olmuş” diyerek istismarda bulunmuştu! İstenen ceza belli oldu

Yayın tarihi: 15 Aralık 2021 Çarşamba 7:22 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2021 Çarşamba 7:22 pm

Kocaeli’de Ömer San isimli ‘cinci hoca’nın bir genci “Sana eşcinsel cin musallat olmuş” diyerek cinsel ilişkiye yönlendirdiği öne sürülmüş, iddia sonrası “cinci hoca” tutuklanmıştı. Sanık Ömer San için istenen ceza belli oldu.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde yaşayan Ömer San isimli ‘cinci hoca’nın bir genci “Sana eşcinsel cin musallat olmuş” diyerek cinsel ilişkiye yönlendirdiği öne sürülmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Jandarma ifadesine göre San, mağdurdan kendisine dokunmasını ve oral seks yapmasını istemiş, mağdur da San’a mastürbasyon yapmıştı.

Sosyal medya paylaşımlarında, Kuran kursunda çocuklarla çekilmiş fotoğrafları da bulunan “cinci hoca” Ömer San hakkındaki iddianame kabul edildi. Sanık Ömer San için ‘dolandırıcılık’ ve ‘cinsel saldırı’ suçlarından 25 yıl hapis istendi.

Hazırlanan iddianamede, “dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılığa teşebbüs” ve “cinsel saldırı” suçlarından tutuklu bulunan sanık Ömer San hakkında 6 yıl 6 aydan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, Ömer San’ın çevresinde kendisini “hoca” olarak tanıttığı belirtildi. San’ın, başına gelen olaylar nedeniyle kendisinden yardım isteyen müştekiler F.A. ve S.F’ye ‘musallat olduğunu’ iddia ettiği ‘eşcinsel cinleri’ birtakım yöntemlerle çıkarttığı ve karşılığında ücret istediğine yer verildi.

Dava, önümüzdeki günlerde Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Cübbeli Ahmet’ten asgari ücret tepkisi! “Bu ne vicdansızlık”