Samsung yeni TV ürünlerini yakında tanıtacak

Yayın tarihi: 20 Şubat 2021 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 6:36 pm

Samsung, televizyon dünyasında yepyeni deneyimlerin yaşanacağını iddia ettiği yeni TV ailesini kısa süre sonra görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Samsung, resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 2 Mart’ta özel bir etkinlik gerçekleştireceğini ve bu etkinliğin internet üzerinden takip edilebileceğini bildirdi. Bu sanal etkinlikte hem yeni TV ürünleri tanıtılacak hem de pek çok detay paylaşılacak. Eğer takip etmek isterseniz, Samsung Newsroom ve Samsung.com adreslerine göz atmanızda fayda var.

Peki ama nasıl televizyonlarla karşılaşacağız? Samsung, geliştirilen yeni teknolojiler aracılığıyla “Televizyon kavramını” yeniden tanımlamayı hedefliyor. Firma zaten 2021 TV ailesinin ilk üyelerini kısa süre önce açıklamış, Neo QLED ve microLED seçeneklerinden söz etmişti.

Samsung

Tahmin edileceği üzere ilk sırada “canlı renkler ve keskin görüntüler” sunabilmek var. Öte yandan firma, işaret dili ve altyazı gibi özelliklerin de kullanıcılara daha iyi sunulabilmesi tarafında da geliştirme çalışmaları yapıyor.

Ek olarak, hazırlanan ürünlerin ambalaj ve kargo malzemelerinin de geri dönüşümlü malzemelerden yararlanılarak hazırlanacağı belirtiliyor.

Kendi adıma konuşmam gerekirse, şirketin yakın zamanda ürettiği The Frame serisi, gerçekten yeni bir kullanım deneyimi ortaya çıkarıyor. Bu televizyonların manyetik çerçeveleri bulunuyor ve istenildiği takdirde değiştirilebiliyor. Tabii çalışma prensipleri de değiştirilerek daha kişisel deneyimler mümkün oluyor. Böylece TV, kullanılmadığı esnalarda bir sanat tablosu gibi boy gösterebiliyor ve ev dekorasyonuna uyum sağlayabiliyor.

Bakalım yeni TV ailesinde ne gibi değişiklikler olacak.

Logitech M190 kablosuz mouse: İki elde de kullanıma uygun