Samsung yeni akıllı telefon patentleri ilginç detaylara sahip

Yayın tarihi: 30 Ekim 2019 Çarşamba 10:57 am - Güncelleme: 30 Ekim 2019 Çarşamba 10:57 am

Geliştirdiği katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold ile kötü bir yıl yaşayan Samsung yeni akıllı telefon patentleri sayesinde kullanıcıların ilgisini yeniden çekmeye çalışıyor.

Katlanabilir ekranlara sahip akıllı telefonlar konusunda önemli bir gelişme sağlamak isteyen Samsung şirketi, son derece kötü bir yıl geçirdi. Galaxy Fold modellerinde ekran da dahil olmak üzere neredeyse her konuda problemler çıktı.

Samsung tarafından alınan bir patent incelendiğinde karşımıza iki farklı telefon modeli çıkıyor. Bunlardan bir tanesi katlanabilir ekrana sahipken diğeri takılıp çıkarılabilen aparatlarla kullanılabilecek.

Patentlerden ilki olan katlanabilir model çeşitli parçalar ile birlikte daha kolay hareket edecek. Hatırlayacağınız üzere önceki telefon katlanma sırasında çeşitli problemler ortaya çıkarıyordu. Küçük bir cep defterine de benzeyen bu telefon Galaxy Fold ile neredeyse aynı özelliklere sahip.

Keenetic Extra DSL ile Mobil Uygulama Üzerinden Hızlı ve Kolay İnternet…

Samsung tarafından alınan bir diğer patent ise kenarlara takılabilen aparatları içeriyor. Bu küçük aparatlar sayesinde ek batarya veya hafıza kartı kullanmanız mümkün. Şirketin şu an için o patentleri gerçek hayatta çevirip çevirmeyeceği ise merak konusu. Peki sizce bu yeni akıllı telefonlar Samsung için destekleyici unsurlar olabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.