Samsung üç yeni dizüstü bilgisayarı ortaya çıkardı

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2021 Pazar 7:30 am - Güncelleme: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 6:06 pm

Güney Koreli teknoloji lideri Samsung Electronics, Galaxy Book serisinde resmi olarak üç yeni dizüstü bilgisayar çıkardı. Cihazlar Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360’tır. Şimdi cihazlar dünya çapında satışa çıkıyor.

Üç taşınabilir ve son derece çok yönlü dizüstü bilgisayarın tümü mükemmel bir AMOLED ekrana sahip. Samsung Galaxy Book ince bir model ve selefine göre bazı iyileştirmeler sunuyor. İzleme deneyimini geliştirmek için parlama önleyici işlevselliğe sahip 15,6 inç rahat bir ekrana sahip. 170 derecelik geniş görüş açısı ile Samsung Galaxy Book, yüksek düzeyde daldırma sunuyor. İki renkli varyantlar mevcut ve modelin fiyatı, sistem bellek kapasitesi, CPU ve diğer temel temellere bağlı olarak 860 ila 1.465 ABD doları arasında değişmekte.

Samsung

Galaxy Book Pro, ince ve hafif bir taşınabilir dizüstü bilgisayar. Galaxy Book serisinin en ince ve en hafif modeli olma rekorunu elinde tutuyor. Galaxy Book Pro için üç renk çeşidi mevcut ve fiyat 1.153 ile 1.907 $ arasında değişmekte. Galaxy Book Pro 360, S Pen işlevine sahip çift amaçlı bir dizüstü bilgisayar. Ultra ince, hafif bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Galaxy Book Pro 360 ayrıca Galaxy Book serisindeki cihazlar arasında güçlü bağlantı sağlıyor. Serideki çeşitli cihazlarla kolay ve hızlı bağlantı, kullanıcının bir akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, tablete ve hatta akıllı bir giyilebilir cihaza kolayca geçebileceği anlamına geliyor.

 

Galaxy Book serisi paketinde bulunan özelliklerden bazıları Quick Share, Samsung Gallery, Second Screen. Dizüstü bilgisayar aracılığıyla birbirine bağlanan beş cihaza kadar destek mevcut. Galaxy Book Pro 360, 360 derece dönme yeteneğine sahip ve bu da cihazın bir tablet olarak hizmet vermesini mümkün kılıyor. Ekli S Pen, daha fazla işlevselliğe sahip ve önceki sürümlerden daha iyi konfor sunuyor. Ayrıca S Pen’i ayrıca şarj etmeye gerek yok.  Samsung, cihazların 21 Mayıs’tan itibaren piyasaya sürüleceğini ve çeşitli teşvikler ve indirimler olacağını da söyledi.

Samsung Galaxy A22 4G ve A22 5G render görüntüleri ortaya çıktı