Samsung S22 Ultra eşsiz bir ekran sunmayı planlıyor

Yayın tarihi: 1 Kasım 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 31 Ekim 2021 Pazar 11:15 am

Samsung S22 Ultra’da ekran tarafına yoğunlaşacak. Söz konusu OLED ekranlar olduğunda Samsung’un tam anlamıyla dünya lideri olduğunu söyleyebiliriz. OLED pazarının çok büyük bir bölümüne hükmeden Samsung, genel itibariyle amiral gemisi telefonlarındaki en kaliteli ekranlara sahip diyebiliriz.

Şunu söylemek mümkün. Apple’ın öve öve bitiremediği iPhone ekranlarını da Samsung tasarlıyor. Dolayısıyla Samsung’un kendi amiral gemisi modelleri için daha kaliteli bir ekran tasarlamasının önünde hiçbir engel bulunmuyor.

 

Samsung S22 Ultra

Bilindiği üzere Samsung önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Son dönemde bu modellere ilişkin daha fazla detay duymaya başladık. Özellikle de S22 Ultra modeliyle ilgili.

Sızdırılan son bilgilere göre S22 Ultra modelinde muazzam bir ekran deneyimi söz konusu olacak. Samsung bu modelde tam 1500 nitslik bir ekran tasarlamayı planlıyor. Bu gerçekten de muazzam bir parlaklık düzeyi. Daha basit olması açısından şöyle bir karşılaştırma yapabiliriz. Apple’ın öve öve bitiremediği iPhone 13 Pro ve Pro Max modelindeki maksimum parlaklık 1000 nits’ti. Yani Samsung Galaxy S22 Ultra ekranı iPhone 13 Pro ve Pro Max’e oranla 1.5 kat daha parlak bir ekranla gelecek.

Elbette bunların şimdilik söylentiden ibaret olduğunu da hatırlatalım. Sonuçta Samsung tarafından yapılmış resmi bir açıklama söz konusu değil.

Sony ne kadar PS5 sattığını duyurdu!