Samsung One UI 2.5 çok fazla tepki çekti

Yayın tarihi: 10 Haziran 2020 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 9 Haziran 2020 Salı 8:24 pm

Henüz kesinlik kazanmasa da Samsung One UI 2.5 arayüzünden gelen görsellerde arayüze geçildiğine reklamlarla karşılaşılacağını gösteriyor. Bu uygulama mevcut olarak Xiaomi telefonlarında kullanılıyor. Samsung’unda bu uygulamaya geçecek olması kesinlik kazanmasa da kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Samsung One UI 2.5 çok fazla tepki çekti. Samsun merakla beklenen Samsung Galaxy Note 20 ve Samsung Galaxy Note 20+ cihazlarını tanıtma hazırlığında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtması planlanırken bu etkinlik sadece bu cihazın tanıtımı ile geçmeyecek gibi gözüküyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi yeni arayüzü ONE UI 2.5 arayüzü de etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Hangi özelliklerde olacağı ve kullanıcılara ne yenilikler sunacağı detaylı olarak anlatılacak. Gelen görselle beraber kullanıcılar şimdiden bu yeni arayüzde soğumuş durumda arayüzde ekranın tam ortasında reklam yer alıyor.

Samsung One UI 2.5

Xiaomi’de benzer bir özellikle kullanıcıların karşısına çıktığında büyük tepkiler ile karşılaşmış, tepki aldığında ise bu reklam uygulamasında bazı değişikliklere gitmiş ancak reklam yayınlamaya devam etmişti. Firmanın bu uygulamadan ciddi para kazandığı için bu işleme devam etmişti. Samsung’un kullanıcı sayısını düşündüğümüzde alacağı reklam paraları firmanın ekonomik anlamda daha rahat etmesini sağlayacak.

Her ne kadar gelen tepkilerden sonra bir açıklama yapılmasa da gelen görsel ile beraber bu reklam uygulamasının geleceği belli oluyor. Xiaomi gibi daha seyrek veya farklı bir uygulamaya mı gidilir, belirsiz. Firmanın konu hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı muamma. Bu yüzden kesin bilgiler Galaxy Unpacked etkinliğinde belli olacak gibi. Belki de gelecek olan yeni cihazların ünü bu reklam uygulamasını unutturabilir.

2020 yılı için sıfır otomobil istatistikleri açıklandı