Samsung , küresel akıllı telefon pazarında en üst sırayı yeniden kazandı

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2021 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı 12:51 pm

Şimdi pazar lideri konumunu güçlendirmek için, Güney Koreli devin bu yılın Ağustos ayında yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeyi planladığı görülüyor.

Kore’den gelen rapora göre Samsung , önümüzdeki aylarda Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 dahil olmak üzere yeni akıllı telefon modellerinin lansmanı ile ilgili olarak yerel ağ operatörleriyle görüşmelerde bulunuyor. Bu raporun doğru çıkması durumunda şirket, akıllı telefonlarını Eylül ayındaki normal lansman programından daha önce piyasaya sürecek. Cihazlar, genellikle Ağustos ayında piyasaya sürülen Galaxy Note serisi telefonların boşluğunu doldurabilir. Samsung, şirketin bu yıl yeni Note serisi telefonlarını piyasaya sürmeyeceğini ima etti. Şirket ayrıca yılın amiral gemisi Galaxy S serisi akıllı telefonlarını da piyasaya sürdü.  Ağustos ayında piyasaya sürülen akıllı telefonlarla ilgili bu yeni rapor, önceki raporlarla da uyumlu. Galaxy S21 FE’nin Temmuz ayında seri üretime gireceği ve bir ay sonra satın alınabileceği bildirildi. Şirketin yakında çıkacak olan katlanabilir akıllı telefonlarının da bazı yeni özelliklerle Ağustos ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung

 

Son zamanlarda Samsung Galaxy Z Flip 3, SM-F7110 model numarasıyla 3C sertifika web sitesinde ortaya çıktı. Buna göre 5G telefonun 15W şarj cihazıyla birlikte gönderilebilir. Listede başka hiçbir şey açıklanmadı, ancak telefon yakında TENAA’nın veritabanında önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntıyla görünebilir. Telefonun S-Pen desteği ile gelme olasılığı var. Strategy Analytics‘in raporuna göre Samsung, 77 milyon adetlik sevkiyatla bu yılın ilk çeyreğinde (Q1 2021), yüzde 23 pazar payıyla dünyanın en büyük akıllı telefon satıcısı oldu.

Pandemi online alışveriş talebini arttırdı