Samsung ISOCELL insan gözü kalitesinde kamera vaat ediyor

Yayın tarihi: 11 Ocak 2021 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 10 Ocak 2021 Pazar 11:32 am

En güvenilir Samsung yorumcularından birine göre, Koreli teknoloji devi bu yıl birçok yeni ISOCELL kamera sensörü tanıtmayı planlıyor. Planlanan sensörlerin içinde 200MP kameralı akıllı telefonlar da sabırsızlıkla beklenenler arasında yerini aldı.

Samsung bu yılın başlarında 200MP’ye geçmeye hazır olduğumuzu düşünüyor. Ne yazık ki, henüz söylentiyi doğrulayan hiçbir ayrıntı yok, bu yüzden konuyla ilgili sadece IceUniverse’den sızan haberler mevcut. İçinde bulunduğumuz yıl içinde gelmesi beklenen kameranın piksel boyutu, sensör boyutu gibi özellikleri de bilinmeyenler arasında.

Samsung‘un üzerinde çalıştığı yeni ISOCELL kameralar şimdiye kadar geliştirilen en iyi çözünülürlük kalitesini vaat ediyor. Öyle ki yeni teknoloji ile marka, insan gözünün gördüğü ile aynı kaliteyi yakalayacağını öne sürüyor. . Yeni çıkacak olan ISOCELL kameralar 200 milyon piksel sunmak gibi iddialı bir özelliğe sahip olacak.

ISOCELL

İddialar her ne kadar kulağa harika gelse de henüz Samsung cephesinde haberlerin gerçeklini doğrulayacak bir gelişme yaşanmadı. Akıllı telefon teknolojisinin her gün geliştiği bir dönemde Samsung’dan da daha azı beklenemezdi. Koreli teknoloji devi için hızlı ve verimli bir yıl olacak gibi duruyor. Genel olarak ise 2021, teknoloji açısından merak uyandıracak gelişmelerle dolu olacak. Hangi marka diğerinden daha iyi işler çıkaracak hep beraber göreceğiz.

Kurtlar Vadisi Kaos Show TV ile anlaştı mı? Çok önemli açıklamalar yapıldı!