Samsung, Hindistan’da Starbucks ile işbirliği yapıyor

Yayın tarihi: 29 Haziran 2022 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 28 Haziran 2022 Salı 6:50 pm

 Bu ortaklık ile, eski Galaxy S22 serisi akıllı telefonlar ve Galaxy Buds 2 TWS kulaklıklar için özel sınırlı sayıda koruyucu kılıflar üretilecek.

Bu yeni ürünler Starbucks uygulamasından ve hatta Starbuck’s Naver Store’dan edinilebilecek. Bu kılıflara bakıldığında Galaxy S22 Ultra’nın kapağı “Kayışlı Silikon kapak” tasarımına dayanıyor diyebiliriz. Öte yandan Samsung Galaxy S22 kasasında kayış yok ama büyük bir logo var. Galaxy S22+ kapağında “Galaksinizdeki yıldızları sayın” sloganı bulunuyor.

Galaxy S22

 

Amiral gemisi akıllı telefonların her biri yeni bir sınırlı sayıda kasa alırken, Galaxy Buds 2 iki özel kasa almıştı. Bunlardan biri Starbucks’ın ikonik yeşili ve logosunu içeren basit bir kapak olduğu için oldukça standart diyebiliriz. Gerçi diğeri tasarım açısından biraz daha eksantrik olarak karşımıza çıkıyor.

İkincisi, Güney Koreli teknoloji devinin Samsung Galaxy Buds 2 TWS kulaklıklarını bir fincan Starbucks kahvesine dönüştürüyor. Özellikle, bu kasaların her ikisi de benzer bir şarj kutusuna sahip oldukları için Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds Pro ile bile uyumlu. İlginç bir şekilde, tüm bu kasalar çevre dostu malzemelerden yapılmış. Ayrıca, bunlar yalnızca sınırlı miktarlarda mevcut. Şu an itibariyle, bu vakalar yalnızca Starbucks Güney Kore’de mevcut ve bunların bölge dışına çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Kılıflar eğer ülkemize gelirse oldukça ilgi çekecektir.

NASA’nın Mars’tan ölümcül patojenler getirmesinden korkuluyor